SOM MOR, SÅ DATTER: Det er ikke vanskelig å se at Mamie Gummer er datteren til Meryl Streep... Foto: All Over Press
SOM MOR, SÅ DATTER: Det er ikke vanskelig å se at Mamie Gummer er datteren til Meryl Streep... Foto: All Over Press Vis mer

Ser du hvem dette er datteren til?

Mamie Gummer er veldig lik sin mor...

Publisert
SEHER.NO: Med sitt lange blonde hår og rette nese, er det ikke vanskelig å se at Mamie Gummer (27) er datteren til «Oscar»-vinner Meryl Streep (61).

Skuespillerdatteren ble fotografert i New York i går sammen med sin forlovede Ben Walker, i anledning premieren av filmen «Bloody Bloody Jackson».

Gummers folovede er, i likhet med sin svigermor og kjæreste, skuespiller. Han spiller rollekarakteren Andrew Jackson i filmen.

Paret ble forlovet i fjor høst.

Meryl Streep giftet seg med ektemannen Don Gummer i 1978, og paret har holdt sammen siden. Sammen har de tre døtre, Mamie, Grace og Louisa. Mamie er Streeps eldste datter.

Skuespilleren Mamie Gummer har blant annet hatt suksess med sin rolle i komedien «Taking Woodstock».

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg var utro
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer