<strong>STJERNESPEKKET:</strong> Mange kjendiser hadde funnet veien til veldedighetsarrangementet, der i blant Alec Baldwin (53). Foto: All Over Press/Rob Rich/Splash
STJERNESPEKKET: Mange kjendiser hadde funnet veien til veldedighetsarrangementet, der i blant Alec Baldwin (53). Foto: All Over Press/Rob Rich/Splash Vis mer

Ser du hvem dette er datteren til?

28-åringen er en tro kopi av den berømte faren som døde i 2004.

Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder av noen av kjendisene som var med på arrangementet nederst i saken!

SEHER.NO: Alexandra Reeve (28), datteren til Christopher Reeve som døde i 2004, var vertinne da det årlige veldedighetsarrangementet «Magical Evening Gala» ble avholdt i New York denne uken.

Christopher Reeve ble i 1995 paralysert i en rideulykke og måtte sitte i rullestol resten av livet sitt. Reeve ble raskt talsmann for funksjonshemmede, med fokus på stamcelleforskning. Han døde i en alder av 52 år, mens kona Dana Reeve døde 44 år gammel av lungekreft i 2006.

Denne uken samlet superstjernene seg for å hedre «Christopher and Dana Reeve Foundation», og det forebyggende arbeidet som organisasjonen fremdeles jobber med.

Alexandra Reeve, hvis mor er den tidligere modellen Gae Exton, stilte i en nydelig flaskegrønn gudinne-aktig kjole, og fikk mye skryt for sine vertinneprestasjoner.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ali Lohan ler av ryktene om at hun skal ha gjennomført plastiske operasjoner 


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer