Ser du hvem dette er datteren til?

Moren hennes Annie Lennox gav folk hakeslepp på Grammy Awards, men den vakre kunstneren Tali vekker selv oppsikt.

SEOGHØR.NO: Annie Lennox (60) er blitt hyllet av blant andre Rolling Stone, for sin opptreden sammen med det skotske stjerneskuddet Hozier (24) under årets Grammy Awards.

Nettstedet Fishwrapper slutter seg til hyllesten av Eurythmics-vokalisten, men trekker samtidig frem datteren hennes som en å se opp for.

Tali Lennox (21), som har vært modell for blant andre Burberry og Topshop, la i fjor modellkarrieren på hylla for å satse som kunstner. Tali har nå flyttet fra London til New York, der hun går på kunstskole og maler portretter, skriver Daily Record.

- Jeg er svært takknemlig for modelljobbingen min, men det er også veldig fint å ikke tenke på hvordan jeg ser ut. Det har jeg gjort siden jeg var 17 år gammel, har Tali sagt i et UsWeekly-intervju ifølge Daily Record.

TOPPMODELL: Tali Lennox på Burberry Prorsum-showet under London Fashion Week i Kensington Gardens høsten 2012. Foto: Stella Pictures
TOPPMODELL: Tali Lennox på Burberry Prorsum-showet under London Fashion Week i Kensington Gardens høsten 2012. Foto: Stella Pictures Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

- Vakkert er lite interessant

Den smellvakre, unge kunstneren forteller i intervjuet at hun synes vakre ansikter er kjedelige fra et kunstnerisk perspektiv.

- Jeg har opplevd at vakre venner av meg har spurt om jeg kan male dem, og jeg må bare svare «nei, dette er ikke helt sånn». Da jeg var yngre pleide jeg å tegne pene jenter. Senere, da jeg begynte å jobbe som modell, ville jeg bare tegne gamle, stygge ansikter, sier Tali Lennox. 

Instagram-kontoen sin deler kunstnerspiren tegninger og malerier hun har laget, samt andre innblikk i kunstnerlivet i New York. Tali skriver også at hun snart skal ha en soloutstilling på Catherine Ahnell Gallery i SoHo.

Saken fortsetter under bildet.

KUNSTNERSPIRE: Høsten 2014 deltok Tali Lennox på et Grey Magazine- og Diesel-arrangement i New York, «Street Kids», der hun malte til inntekt for veldedige formål.  Foto: Jennifer Mitchell / Splash News/ All Over Press
KUNSTNERSPIRE: Høsten 2014 deltok Tali Lennox på et Grey Magazine- og Diesel-arrangement i New York, «Street Kids», der hun malte til inntekt for veldedige formål. Foto: Jennifer Mitchell / Splash News/ All Over Press Vis mer

Annie Lennox har datteren Tali og hennes søster, Lola (24), med den israelske film- og plateprodusenten Uri Fruchtmann (59). De to var gift fra 1988 til 2000. Som nygifte opplevde paret å få et dødfødt barn, sønnen Daniel.

Fra 1984 til 1985 var Annie Lennox i et kortvarig ekteskap med den tyske Hare Krishna-tilhengeren Radha Raman.

Siden høsten 2012 har sangstjernen vært gift med den sør-afrikanske gynekologen Mitch Besser. Vielsen fant sted på en båt på elven Themsen i London.

STOLT AV DATTEREN: Annie Lennox har tidligere skrytt av Talis modenhet og kunstneriske talent. Her er de to sammen ved Whisper Gallery i London sommeren 2012. Foto: Can Nguyen/REX/All Over Press
STOLT AV DATTEREN: Annie Lennox har tidligere skrytt av Talis modenhet og kunstneriske talent. Her er de to sammen ved Whisper Gallery i London sommeren 2012. Foto: Can Nguyen/REX/All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: - Ville ikke vært en del av «Fifty Shades»