SE, SÅ VAKKER: Hailie Mathers er inne i sitt siste tenåringsår og studerer ved Michigan State University. Dette bildet av seg selv postet hun nylig på Twitter. Foto: Twitter
SE, SÅ VAKKER: Hailie Mathers er inne i sitt siste tenåringsår og studerer ved Michigan State University. Dette bildet av seg selv postet hun nylig på Twitter. Foto: TwitterVis mer

Ser du hvem dette er datteren til?

Superstjernens lille jente har blitt voksen.

SEOGHØR.NO: Den suksessfulle rapperen Eminem (42) har aldri lagt skjul på at han har latt seg inspirere av datteren Hailie Jade Scott Mathers, og han har skrevet hiter som «Hailie’s song» og «Mockingbird» om sin kjærlighet for henne.

Nå har «pappas lille jente» rukket å bli 19 år, og etter at hun nylig oppdaterte Twitter-profilen sin med et nytt profilbilde, så har det spredt seg som ild i tørt gress på internett.

Artistens tenåringsdatter har nemlig vokst til å bli en vakker ung jente. I 2013 ble hun blant annet kåret til skolens skjønnhetsdronning, skriver Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet.

FAR OG DATTER: Eminem holder baby Hailie varsomt på armen i forbindelse med lanseringen av musikkvideoen Mockingbird i 2002. Foto:  All Over Press
FAR OG DATTER: Eminem holder baby Hailie varsomt på armen i forbindelse med lanseringen av musikkvideoen Mockingbird i 2002. Foto: All Over Press Vis mer

Takket foreldrene for støtten

Men Hailie har ikke bare et flott ytre. Hun er også smart.

I fjor sommer mottok hun nemlig vitnemålet med strålende karakterer.

Hun oppnådde den prestisjefylte statusen «Summa Cum Laude», som betyr at hun har et karaktersnitt på 3,9 poeng eller høyere. I tillegg til skolearbeidet har hun vært aktiv med blant annet kunstklubb, volleyball og elevråd.

Og på skolens hjemmeside takket hun foreldrene.

- Mamma og pappa er mine største innflytelser. De har hjulpet meg til å bli den jeg er, og de har støttet meg slik at jeg har oppnådd alt jeg har gjort, skrev hun ifølge Daily Mail.

Graduation of daughter @eminem #Hailiejade #Chippewavalleyhighschool #ClintonTownshipMichigan

A photo posted by William Mathers (@william_mathers2) on

Hailies foreldre Eminem, som egentlig heter Marshall Mathers, og Kimberley Scott, møttes allerede da han var 15 år og hun 13.

I desember 1995 ble de foreldre til vesle Hailie, og fire år senere giftet de seg.

Ekteskapet var stormfullt og turbulent, og kun to år senere endte forholdet i skilsmisse.

De giftet seg på nytt i 2006, men gikk fra hverandre igjen bare noen måneder senere.

LES OGSÅ: Her gjenforenes Eminem med moren sin