Ser du hvem det er?

Sangerinnen ligner ikke på seg selv i det hele tatt...

NESTEN IKKE TIL Å KJENNE IGJEN: Med mørkt rett hår, og rødt leppestift er popstjernen Marit Larsen nesten ikke til å kjenne igjen. Foto: Stella Pictures
NESTEN IKKE TIL Å KJENNE IGJEN: Med mørkt rett hår, og rødt leppestift er popstjernen Marit Larsen nesten ikke til å kjenne igjen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Marit Larsen (26) har forandret seg dramatisk fra den gangen hun først ble superstjerne med jentegruppen "M2M".
 
På de nyeste bildene fra Tyskland har Larsen byttet ut det blonde krøllete håret, med en mer sofistikert mørk frisyre med lugg - hun er nesten ikke til å kjenne igjen!

Mote og- trendredaktør, Lisbeth Gulbrandsen i Henne bekrefter at motebildet har et mørkere og mer rocka utrykk nå.

- Det platinablonde er helt ut, og det lyse håret hos norske jenter kan bli litt matt og livløst om høsten. Trenden er at mange velger å gå for mørkere toner enn det helt lyse, sier Gulbrandsen til Seher.no

Larsens nye stil fungerer tydeligvis godt for popstjernen, "Under The Surface"-stjernen gjør nemlig stor suksess i Tyskland om dagen, og var nylig nominert til en tysk Grammy.

Larsen er nominert i kategorien beste kvinnelige, internasjonale popartist. I samme kategori finner man artistene Beyoncé, Whitney Houston, Lady Gaga og Pink.

- Det er ganske stilig å se navnet mitt blant de andre nominerte i den aktuelle kategorien, altså. Beyoncé må jo vinne, så jeg feirer nominasjonen og håper at dette fører til at enda flere får kjennskap til låtene mine, sier Marit Larsen til VG Nett.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Marit Larsen mottok ærespris

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer