Ser du hvem deres berømte foreldre er?

Kjendisbarna er minst like sjarmerende som sine superstjerne-foreldre.

Publisert

SEOGHØR.NO: De vokser opp i rampelyset sammen med sine verdensberømte foreldre og mange av Hollywoods kjendisbarn er i ung alder allerede litt av noen sjarmtroll.

Lille Flynn (3) sjarmerte alle da han var med pappa Orlando Bloom da han fikk sin egen stjerne på Hollywood Walk of Fame. Ikke mange hørte på skuespillerens tale, men fokuserte i stedet på Flynns ablegøyer under talerstolen.

I blå skjorte og rufsete langt hår var Flynn en prikk lik kopi av sin kjekke far.

Kjendisdøtrene får ofte skryt for sin søte klesstil, godt hjulpet av sine moteinteresserte mødre.

Victoria og Davids datter Harper Seven (4) er en liten moteriktig frøken som allerede får reservert plass på første rad under verdens mest eksklusive moteshow.

Sarah Jessica Parkers tvillingdøtre Tabitha og Marion (4) setter også standarden for andre barn i matchende antrekk. Kim Kardashian og Kanye Wests datter North (10 mnd) har ennå ikke fyllt ett år, men har allerede garderoben full av designerklær.

Men selv om de vokser opp med rikdom og oppmerksomhet i overflod er de fleste smårollingene akkurat som alle andre barn.

Se video med noen av Hollywoods søteste barn i videoen over!

LES OGSÅ: Ønsker seg seks barn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer