Ellen DeGeneres:

Ser du hva som mangler på Ellen DeGeneres sin finger?

Skilsmisseryktene fortsetter å svirre. 

UTEN GIFTERING: Da Ellen DeGeneres ble sett på gata tidligere denne uka var det uten giftering på fingeren. Foto: NTB scanpix 
UTEN GIFTERING: Da Ellen DeGeneres ble sett på gata tidligere denne uka var det uten giftering på fingeren. Foto: NTB scanpix  Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): De siste årene har skilsmisserykter svirret rundt talkshow-vertinnen Ellen DeGeneres (59) og hennes kone Portia de Rossi (44), og nå forsterkes ryktene betraktelig etter de nye bildene av Ellen.

SKILSMISSE?: Heller ikke på andre hånda var det noe ring å se. Er det slutt mellom Ellen og Portia? Foto: NTB scanpix 
SKILSMISSE?: Heller ikke på andre hånda var det noe ring å se. Er det slutt mellom Ellen og Portia? Foto: NTB scanpix  Vis mer

Tidligere denne uka ble nemlig Ellen avbildet på shopping i West Hollywood uten gifteringen på fingeren.

Med joggeklær og caps var det en tydelig sliten, men smilende Ellen, som vandret nedover gata.

Hun skal også ha blitt sett på date med en vakker brunette for ikke lenge siden, ifølge Radaronline.

Er dette en bekreftelse på at forholdet mellom Ellen og Portia nå er over?

Lang vei

For veien siden de forlovet og giftet seg i 2008 er lang, og har vært preget av drama, i hvert fall om man skal tro på ryktene. Det er en kjent sak at ikke alle ekteskap i Hollywood varer særlig lenge, og allerede i 2014 gikk det rykter om skilsmisse mellom duoen.

Da avkreftet Ellen ryktene.

- Hun skal visst kreve over en milliard kroner av meg! Jeg kommer til å gi det til henne. Jeg bryr meg ikke. Hun trenger ikke forlate meg en gang, fleipet Ellen til People.

At flere magasiner da hadde trykket flere bilder av Portia uten giftering forklarte komikeren slik:

- Hun brukte den ikke fordi hun får blemmer når hun rir. Sannheten er, og dette høres ut som en klisje, men jeg blir bare mer og mer forelsket i Portia. Det er helt sant. Hun overrasker meg hele tiden.

Saken fortsetter under bildet.

GIFTET SEG: Ellen DeGeners og Portia de Rossi giftet seg i 2008. 19 gjester skal ha vært til stede under seansen. Foto: NTB scanpix
GIFTET SEG: Ellen DeGeners og Portia de Rossi giftet seg i 2008. 19 gjester skal ha vært til stede under seansen. Foto: NTB scanpix Vis mer

- De er aldri sammen lenger

I 2015 kom ryktene nok en gang tilbake, da etter at en kilde fortalte at de aldri er sammen.

Talkshow-vertinnen ble stadig observert mens hun forlot deres hjem i Hollywood for å overnatte i parets andre leilighet i Los Angeles - helt uten kona.

LANGTIDSKJÆRESTER: Paret ble sammen i 2004, men giftet seg først fire år etter på grunn av forbudet mot homofilt ekteskap i California. Foto: NTB scanpix
LANGTIDSKJÆRESTER: Paret ble sammen i 2004, men giftet seg først fire år etter på grunn av forbudet mot homofilt ekteskap i California. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Ellen og Portia går gjennom en vanskelig periode. De er aldri sammen lenger, fortalte en venn av paret til nettsiden Radaronline.

- Det er tydelig at noe er galt, for de har gått fra å være helt oppslukt av hverandre til at de aldri ser hverandre, fortsatte kilden.

Stormet ut av hjemmet

I mars i år skrev Radar Online at Portia angivelig skal ha stormet ut av parets hjem etter en stor krangel.

- Portia er lei av å være hjemmeværende mens Ellen får ha en karriere og all oppmerksomt, fortalte en venn av paret til nettstedet.

- Ting nådde kokepunktet for noen uker siden da de hadde sin største krangel noen sinne. Portia pakket tingene sine, og flyttet til et hus de kjøpte i Beverly Hills for noen måneder siden, la vennen til.

Kranglet over eksen

Bakgrunnen for krangelen skal angivelig ha vært Ellens eks-kjæreste, Anne Heche. Da Ellen klaget på Portias oppførsel ble «Ally McBeal»-stjernen opprørt og skal ha dratt opp eksen som samtaleemne.

Det kan imidlertid se ut til at paret ikke har bodd sammen på flere uker og trolig kan dette være starten på en mulig skilsmisse.

- Portia har bodd der i noen uker og nekter å flytte hjem til Ellen, sa vennen som la til at Portia prøver å gjøre det beste ut av situasjonen og tilbringer mye tid med venner.

Saken fortsetter under bildet.

FLYTTET UT: Ellen DeGeneres og Portia de Rossi ble sammen i 2004, men nå kan de imidlertid se ut til at ekteskapet kan gå mot slutten. Foto: John Salangsang/BFA/REX/Shutterstock / NTB Scanpix. 
FLYTTET UT: Ellen DeGeneres og Portia de Rossi ble sammen i 2004, men nå kan de imidlertid se ut til at ekteskapet kan gå mot slutten. Foto: John Salangsang/BFA/REX/Shutterstock / NTB Scanpix.  Vis mer

- Hun har invitert venner over for jentekveld, bestilt mat hjem, vært sent oppe og sovet lenge. Det har vært perfekt for henne, fortalte vennen.

Ellen kjøpte huset i Beverly Hills i 2015 og ifølge parets venn kan det se ut til at Portia blir boende en stund. Portia holder angivelig på å innrede huset i sin egen stil, og nekter å flytte hjem før parets forhold endres.

- Hun nekter å gi etter for Ellen før ting har endret seg, fortalte vennen den gang.

Vil redde ekteskapet med barn

I slutten av mai så det endelig ut som om ekteskapet var på vei mot en redning.

- De kommer endelig overens. Ellen vil adoptere og Portia vil ha en surrogatmor, sa en venn av paret til RadarOnline.

Det kan nemlig virke som om de forsøker å fikse ekteskapet med en liten baby, som de kan oppdra sammen. Kildene hevder at paret selv har kommet til enighet om at dette er den beste måten å løse ekteskapsproblemene på.

De skal allerede ha kommet ganske langt i prosessen.

Saken fortsetter under bildet.

VIL BLI FORELDRE: Ellen DeGeneres og Portia de Rossi prøver angivelig nå å bli foreldre. Det barn kan ifølge venner av dem redde det trøblete ekteskapet deres. Foto: Splash News, NTB scanpix
VIL BLI FORELDRE: Ellen DeGeneres og Portia de Rossi prøver angivelig nå å bli foreldre. Det barn kan ifølge venner av dem redde det trøblete ekteskapet deres. Foto: Splash News, NTB scanpix Vis mer

- De kjøper sprinkelseng og andre møbler, leker og bøker. De er klare for å innrede rommet, med kjønnsnøytrale farger.

Ellen håper på en liten gutt, mens kona mest av alt ønsker seg en jente.

- Nå er Ellen og Portia nærmere enn noen sinne, og kan ikke vente med å få et lite barn inn i livet, avsluttet vennen.

Men nå kan det altså se ut til at problemene nok en gang har hopet seg opp for ekteparet..

LES OGSÅ: Susanne Wergeland røpet babynyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer