«Keeping up with the Kardashians»:

Ser du hva som mangler på bildet?

Dette bildet setter fyr i gravidryktene rundt den yngste Kardashian-Jenner-søsteren.

FORSVUNNET: Hele familien er samlet på familiebildet til Kardashian-familien bortsett fra én person. Foto: Skjermdump, Instagram
FORSVUNNET: Hele familien er samlet på familiebildet til Kardashian-familien bortsett fra én person. Foto: Skjermdump, Instagram Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I hele desember har den verdenskjente Kardashian-familien fått fansen til å vente i spenning med deres kryptiske julekalender.

Hver dag siden første desember har samtlige av familiemedlemmene delt et bilde hver dag - som til slutt skal danne årets julekort fra Kardashian-familien.

Den kjente reality-familien er nemlig kjent for sine ekstravagante julekort, og i år har ryktene svirret om det kommer en avsløring i årets julehilsen.

Tidligere i år startet nemlig fansen å spekulere i om Kylie Jenner (20) og søsteren Khloe Kardashian (33) er gravide. Tidligere denne måneden bekreftet Khloe at hun venter barn med kjæresten Tristan Thompson (26), mens Kylie, på sin side, har foreløpig holdt tyst om spekulasjonene.

Til flere utenlandske medier har kilder nær familien hevdet at det er hold i ryktene, men hittil har verken Kylie eller familien kommentert ryktene selv.

Nå er imidlertid fansen skråsikre igjen: «Jeg tror Kylie skal bekrefte graviditeten», skriver en fan under bildet som Kim Kardashian delte for kort tid siden.

Saken fortsetter under:

DAY 24- CHRISTMAS EVE 🎄

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Forsvunnet fra bildet

I luke nummer 24, som for øvrig ikke er den siste luken i Kardashian-kalenderen, stiller hele familien opp smilene til fotografen iført olabukser og hvite T-skjorter. Men én person mangler. Kylie Jenner er forsvunnet

- Hvor er Kylie? Det er veldig merkelig at hun ikke er på bildet, undrer en fan.

- I morgen vil Kylies graviditet bli bekreftet. Bare se, skriver en annen under bildet.

- Jeg er forvirret, skriver en tredje.

Mulig syv måneder på vei

Det var i september ryktene om at Kylie venter barn med kjæresten Travis Scott (25) startet.

Det var TMZ som først omtalte saken.

Saken fortsetter under:

POSETE KLÆR: Kylie Jenner sørger for å ikke vise fasong når hun er ute blant folk. Her er Kylie og kjæresten Travis Scott avbildet for cirka tre måneder siden. Foto: NTB Scanpix
POSETE KLÆR: Kylie Jenner sørger for å ikke vise fasong når hun er ute blant folk. Her er Kylie og kjæresten Travis Scott avbildet for cirka tre måneder siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Flere andre nettsteder omtalte også saken, og siterte også kilder nær Kim Kardashians halvsøster på at hun snart skal bli mamma.

- Familien har visst om det en stund. Hun gleder seg veldig og det samme gjør Travis, sa en kilde nær paret til People den gang.

En annen kilde hevdet nyheten skal ha kommet overraskende på familien - og Kylie selv.

- Det er en uventet og helt utrolig ting som har skjedd.

- Alle er veldig glade på hennes vegne. Hun har aldri vært mer lykkelig.

Den gang hevdet US Weekly at Kylie var fire måneder på vei. Hvis ryktene stemmer vil det si at hun dermed er syv måneder på vei nå.

Handler merkeklær til sitt ufødte barn

Etter at gravidryktene begynte å svirre rundt Kylie, har superstjernen holdt seg unna rampelyset. Nylig skal likevel den yngste i Jenner-Kardashian-klanen ha blitt oppdaget, da hun gikk til innkjøp av babyutstyr for 70 000 amerikanske dollar, ifølge TMZ. Det tilsvarer omtrent 560 000 norske kroner.

Nettstedet skrev at kilder nær den 20 år gamle stjernen fortalte at Kylie har lagt til seg en vane, hvor hun handler titt og ofte på nett til sin kommende baby. Det skal trolig ikke være tilfeldig hva den moteriktige realitystjernen bestiller, og ifølge kildene er hennes kommende barn allerede eier av dyre designerklær.

TMZ har blitt fortalt at Kylie Jenner allerede skal ha fylt opp et helt klesskap til sin angivelige kommende baby.

- Dette kommer til å bli det best kledde barnet dere noen gang har sett, har en kilde nær 20-åringen uttalt.

Den 25. desember kommer det siste bildet i Kardashian-familiens julekalender, og fansen venter i spenning.

- Klarer ikke vente til luke 25, skriver en fan under det nyeste bildet.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 01.12.2015 Vis mer

LES OGSÅ: Ble mamma på julaften

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer