FESTLIG PÅ FILMPREMIERE: Skuespiller Blake Lively tok pusten fra alle på «The Age of Adaline»-premieren i New York søndag. Skjønnheten så langt ifra ut som en fisk på land der hun poserte på den røde løperen - og viste formodentlig at en fisk i hånden er bedre enn ti på taket...  Foto: NTB Scanpix
FESTLIG PÅ FILMPREMIERE: Skuespiller Blake Lively tok pusten fra alle på «The Age of Adaline»-premieren i New York søndag. Skjønnheten så langt ifra ut som en fisk på land der hun poserte på den røde løperen - og viste formodentlig at en fisk i hånden er bedre enn ti på taket... Foto: NTB ScanpixVis mer

Ser du hva som er spesielt med Blake Lively på dette bildet?

Den smellvakre stjernen gav folk hakeslepp på filmpremiere - og viste at hun har humoren i behold.

SEOGHØR.NO: I seks år gestaltet hun rollen som den nesten overjordiske skjønnheten Serena van der Woodsen i TV-serien «Gossip Girl», men et par år etter serieavslutningen er Blake Lively (27) minst like flott.

Den vakre skuespilleren, som er blitt hyllet som både elegant og sexy, er kinoaktuell i hjemlandet med dramaet «The Age of Adaline» - fire måneder etter at hun ble mor for første gang.

Søndag hadde filmen premiere i New York, og den travle ettbarnsmoren tok nok pusten fra de fleste da hun inntok den røde løperen.

Blake, som er gift med Ryan Reynolds (38), var kledd i en blodrød kjole med flagrende skjørt og sexy blonde- og skinndetaljer.

Saken fortsetter under bildene.

FIN BALANSE: Blake Lively kombinerte den flotte designerkjolen med glitrende smykker og karpe-vesken, men tonet ned «looken» med beige neglelakk og rosa fremfor knallrød leppestift. Foto: NTB Scanpix
FIN BALANSE: Blake Lively kombinerte den flotte designerkjolen med glitrende smykker og karpe-vesken, men tonet ned «looken» med beige neglelakk og rosa fremfor knallrød leppestift. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Festlig filmstjerne

UsWeekly skryter uhemmet av den flotte Monique Lhuillier-kjolen, som satt som støpt på feiende flotte Blake. Nettsiden trekker dessuten frem den morsomme vesken hennes, fra designer Judith Leiber, som satte en uventet piff på antrekket.

Den alltid elegante TV-stjernen hadde nemlig valgt seg en glitrende clutchveske for anledningen, og den var formet som den kjente karpevarianten Koi.

Det humoristiske innslaget i 27-åringens glamorøse premiereantrekk, ble fulgt opp på Instagram-profilen hennes. Der sammenlignet Blake designerkjolen sin med et «emoji»-symbol som forestiller en flamencodanserinne.

Saken fortsetter under bildet.

«Går for Emoji Chic. Det er det nye. Pass opp, Normcore (trend der man skal kle seg så «vanlig» som mulig, journ.anm.)», skriver skuespilleren humoristisk til et detaljbilde av antrekket.

Blake, som er mamma til datteren James (4 mnd.), nøyde seg ikke med å få alles oppmerksomhet på den røde løperen før filmvisningen søndag kveld. På festen etter premieren, dukket hun nemlig opp i et annet sexy antrekk.

ORIGINALT KLESSKIFT: På festen etter filmpremieren, skiftet filmens hovedrolleinnehaver til en gjennomsiktig, stjernebestrødd drakt, en kåpelignende blazer og sorte pumps. De glamorøse Hollywood-krøllene fra filmpremieren var satt opp i en elegant frisyre. Foto: NTB Scanpix
ORIGINALT KLESSKIFT: På festen etter filmpremieren, skiftet filmens hovedrolleinnehaver til en gjennomsiktig, stjernebestrødd drakt, en kåpelignende blazer og sorte pumps. De glamorøse Hollywood-krøllene fra filmpremieren var satt opp i en elegant frisyre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da hun ankom The Metropolitan Club, var ettbarnsmoren kledd i en gjennomsiktig buksedrakt med sorte stjernebroderier på - et plagg som ville vært svært avslørende, hadde det ikke vært for den lange blazeren hun hadde over.

Hva synes du om Blake Livelys antrekksvalg denne kvelden? Gi din mening nedenfor!

It's a bird. It's a plane. It's suuuuperpants

Et bilde publisert av Blake Lively (@blakelively)

«Savages»-stjernen valgte dessuten en annen gøyal strassveske til festantrekket, som hun også delte et bilde av på Instagram natt til mandag.

Hva synes du om Blakes premiereantrekk? (Avsluttet)

LES OGSÅ: «Glee»-stjernen viste babymagen på stranda