MYSTISK PIZZAMANN: Da Beyoncé og Jay Z lot seg fotografere, snek det seg en ukjent mann med en pizza i hånden bak dem. Foto: Broadimage
MYSTISK PIZZAMANN: Da Beyoncé og Jay Z lot seg fotografere, snek det seg en ukjent mann med en pizza i hånden bak dem. Foto: Broadimage Vis mer

Ser du hva som er rart på dette bildet?

Da Beyoncé og Jay Z poserte for fotografene, dukket en mystisk mann opp i bakgrunnen.

Publisert

SEOGHØR.NO: Beyoncé Knowles (33) var en av stjernene som fikk aller mest oppmerksomhet under nattens MET-galla i New York.

MYE OPPMERKSOMHET: Flere Hollywood-medier bet seg merke i mannen med pizzastykket i hånden. Foto: Broadimage
MYE OPPMERKSOMHET: Flere Hollywood-medier bet seg merke i mannen med pizzastykket i hånden. Foto: Broadimage Vis mer

Ikledd en svært gjennomsiktig kjole, strålte hun i blitsregnet på den røde løperen. Og ved sin side hadde hun ektemannen, rapperen Jay Z (45).

Men etter at den hektiske fotograferingen på den røde løperen var over, og bildene var sendt inn, var det en helt annen person enn Beyoncé som fikk oppmerksomhet.

Det hadde nemlig sneket seg en mystisk mann med på bildene av superparet. Mannen hadde et stort stykke pizza i hånden.

Hvem, hvorfor eller hvordan er det mange som spør seg, men noen svar har ennå ikke kommet.

«Den intetanende personen, som dukket frem fra bak fotografene, ble udødeliggjort med en sausete bit av pepperoni-pizza utenfor det kjendisspekkede, årlige fashionarrangementet, skriver nettstedet UsMagazine.com.

Saken fortsetter under bildet.


Privatpersoner lot seg også engasjere av den ukjente mannen.

«I hvilken verden er dette øyeblikket denne mannen velger å gå for en pepperoni-pizza???», skriver en Instagram-bruker.

Pizza var ikke den eneste matvaren som ble nevnt i anledning MET-gallaen. Da Rihanna ankom var det flere som sammenlignet henne med en stor omelett. Hun hadde nemlig på seg en diger gul kreasjon med både pels, intrikate broderier og et milelangt slep.LES OGSÅ: - Hun så ut som en omelett

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer