Ser du hva som er rart med bildet til Jessica Alba?

- Jeg har ikke peiling på hva det der er. Skummelt, skriver Hollywood-stjernen på Instagram.

SEOGHØR.NO: Selv de store film- og TV-stjernene har trykket bildedelingstjenesten Instagram til sitt bryst.

Personlige bilder stjernene har delt, har tidligere vekket oppsikt, blitt kritisert for Photoshop-juks og blitt slaktet for å være upassende.

Nå skaper imidlertid et celebert Instagram-bilde skrekk og gru i tillegg.

Denne uken delte «Sin City»-stjernen Jessica Alba (34) en «selfie» på Instagram-profilen sin, og ifølge The Sun har bildet allerede skapt frykt blant fansen hennes.

Saken fortsetter nedenfor.

I have no idea what that is freaky

Et bilde publisert av Jessica Alba (@jessicaalba)

På bildet ser det nemlig ut som at skuespilleren blir «fotobombet» av et spøkelse i en døråpning. Skikkelsen er synlig i bakgrunnen på venstre side av bildet og ser ut som en mørkhåret kvinne.

Jessica Alba har selvsagt også lagt merke til den mystiske «linselusen», noe hun påpeker i teksten til Instagram-bildet:

- Jeg har ikke peiling på hva det der er. Skummelt, skriver stjernen.

En rekke av Albas Instagram-følgere er fyr og flamme over den småskumle «selfien». I skrivende stund har bildet høstet nesten 3000 kommentarer.

Saken fortsetter under bildet.

FILMSKJØNNHET: Jessica Alba i en scene fra «Sin City: A Dame to Kill For» (2014), der hun igjen spiller rollen hun vakte begeistring med i den første «Sin City»-filmen (2005) - Nancy Callahan.  Foto: SF Norge AS/ Filmweb.no
FILMSKJØNNHET: Jessica Alba i en scene fra «Sin City: A Dame to Kill For» (2014), der hun igjen spiller rollen hun vakte begeistring med i den første «Sin City»-filmen (2005) - Nancy Callahan. Foto: SF Norge AS/ Filmweb.no Vis mer

- Et gjenferd?

Noen mener at det er tobarnsmorens skjønnhet som tiltrekker seg døde som levende, mens andre trekker paralleller til David Bowies og «Harry Potter»-stjernen Alan Rickmans tragiske dødsfall de siste dagene.

- Ser ut til å være Alan Rickman, skriver brukeren allisonbrinleyIt.

- Det ser ut som Slur, kommenterer brukeren traxgport - med referanse til Rickmans rollefigur i «Harry Potter»-filmene, professor Slur.

Et par andre Instagram-brukere påpeker spøkefullt at skikkelsen ser ut som radiovert Howard Stern (62), som lever i beste velgående.

Saken fortsetter under bildene.

HVEM ER DET?: Forslagene om hvem skikkelsen på Jessica Albas selfie er, florerer på instagram. Både nylig avdøde David Bowie og Alan Rickman er foreslått, mens andre holder en knapp på radiovert Howard Stern (t.h).  Foto: NTB Scanpix
HVEM ER DET?: Forslagene om hvem skikkelsen på Jessica Albas selfie er, florerer på instagram. Både nylig avdøde David Bowie og Alan Rickman er foreslått, mens andre holder en knapp på radiovert Howard Stern (t.h). Foto: NTB Scanpix Vis mer

Noen påstår at stjernen har brukt bilderedigeringsprogrammet Photoshop for å få oppmerksomhet. Andre igjen virker oppriktig skremt over Jessica Albas «selfie».

- Vel, jeg skulle ønske jeg ikke hadde sett på dette, jeg kommer til å slite med å sove i kveld, skriver brukeren aot37.

- Jeg ser to skikkelser..., kommenterer en bruker som kaller seg timinator.t800.

- Herregud, det er skummelt, skriver brukeren judith.porter.

Hva tenker du om Jessica Albas «spøkelses-selfie»? Gi din mening nedenfor!

Så spøkelser

Spøkelser er for øvrig et stadig tilbakevendende tema blant både norske og utenlandske kjendiser.

I et intervju med Alt for damene i 2013, røpet skuespiller Ane Dahl Torp (40) at hun tror hun så et spøkelse da hun var barn.

- Det skjedde i leiligheten der vi bodde da jeg var liten. Jeg var omkring 10-12 år. Jeg våknet, vet ikke hvorfor, og lå i senga og kikket ut i gangen. Der gikk det en lutrygget skygge rundt i ring, mintes Dahl Torp i intervjuet.

Saken fortsetter under bildet.

LIVREDD: Ane Dahl Torp fortalte i 2013 at hun fortsatt er mer redd for spøkelser enn for mennesker. Som barn opplevde hun å se en mystisk skikkelse i barndomshjemmet nattestid.   Foto: Andreas Fadum
LIVREDD: Ane Dahl Torp fortalte i 2013 at hun fortsatt er mer redd for spøkelser enn for mennesker. Som barn opplevde hun å se en mystisk skikkelse i barndomshjemmet nattestid. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Hilde Skovdahl (46), kjent fra TV3-programmet «Charterfeber», sa til Se og Hør samme år at hun så et spøkelsese på vei hjem fra en premierefest:

- Like ved Dikemark sykehus kom det plutselig en dame i grå kjole svevende over veien. Jeg ble så redd. Det er noe av det skumleste jeg har opplevd. Jeg fikk vanskeligheter med å puste, og var nesten redd jeg skulle få hjerteinfarkt, fortalte TV-profilen den gang.

Hva tenker du om Jessica Albas «spøkelses-selfie»? (Avsluttet)

LES OGSÅ: - Vi kan se døde mennesker