FORANDRING: Da toppblogger Sophie Elise dukket opp på Vixen Blog Awards 2016, var det én ting som var annerledes.  Foto: Tor Lindseth
FORANDRING: Da toppblogger Sophie Elise dukket opp på Vixen Blog Awards 2016, var det én ting som var annerledes. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Ser du hva som er nytt med Sophie Elise?

Det var ikke bare frisyren som var annerledes, da kjendisbloggeren ankom den røde løperen.

Publisert

SEOGHØR.NO: Blogger Sophie Elise Isachsen (21) dro hjem med to priser under årets Vixen Blog Awards, nemlig prisene «Årets blogger» og «Folkets favoritt».

Da toppbloggeren dukket opp på prisutdelingen på Hotel Continental i Oslo fredag kveld, stilte 21-åringen med en helt ny stil for anledningen.

Den til vanlig blåøyde bloggeren hadde ikke bare kortere hår enn hva man er vant til, men øynene hadde også en ny farge. 

bloggen sin avslører Sophie Elise at hun brukte linser for å få oppfylt drømmen om å bli brunøyd.

«Jeg hadde brune fargelinser», skriver hun.

Saken fortsetter under bildet

STOR FORANDRING. Sophie Elise overrasker ofte med stilforandringer. Bildet til venstre er fra innspilling av TVNorge-programmet "Norske Helter" i desember, mens bildet til høyre er fra prisutdelingen Vixen Blog Awards.  Foto: Se og Hør
STOR FORANDRING. Sophie Elise overrasker ofte med stilforandringer. Bildet til venstre er fra innspilling av TVNorge-programmet "Norske Helter" i desember, mens bildet til høyre er fra prisutdelingen Vixen Blog Awards. Foto: Se og Hør Vis mer

Blottet brystet 

Det var ikke bare stilforandringen Sophie Elise vakte oppsikt med under under Vixen Blog Awards.

Hun overrasket nemlig publikum da hun blottet brystet fra scenen, etter å ha fått mye oppmerksomhet for å ha droppet BH-en under antrekket. 

Se videointervju med Sophie Elise fra Vixen-festen her:

21-åringen har flere ganger bevist at hun ikke er redd for å ytre sine sterke meninger, og hun forklarer på bloggen sin at det lå et budskap bak puppestuntet. 

«Dette er ikke noe jeg gjorde for oppmerksomhet rundt meg som person - dette gjorde jeg for oppmerksomhet rundt et tema jeg mener er viktig. Dette er noe jeg gjorde fordi jeg er lei av det evige fokuset på kroppen til kvinnene som møter opp på prisutdelninger, og ellers i arbeidslivet. Mens mannen? Han får være. "Hun viste kløft / hun hadde rumpa bar / hun droppet bh" som om det skulle ha noe å si for hva man presterer ellers. Som om det skulle gjøre det overraskende at jeg fikk en pris», skrev hun i et innlegg på bloggen sin. 

Saken forsetter under bildet

BRUDD: Sophie Elise og samboeren Robin gjorde det slutt tidligere denne måneden.  Foto: Andreas Fadum
BRUDD: Sophie Elise og samboeren Robin gjorde det slutt tidligere denne måneden. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Åpen om kjærlighetsbrudd

Tidligere denne måneden avslørte Sophie Elise at det var slutt med samboeren Robin Johansson (21) etter over ett år som kjærester.

Den tøffe nordlendingen bekreftet bruddet på bloggen sin, og til Seoghør.no forklarte hun under Vixen-festen hvorfor hun har vært så åpen om prosessen på bloggen. 

- Jeg tror leserne mine synes det er godt å ha noen å kunne relatere seg til, som faktisk er ærlig og forteller hvordan ting er når man går gjennom noe kjipt i livet. Jeg vil mye heller dele det, og at dét føles litt ubehagelig, enn å ikke dele det, fortalte hun. 

 

LES OGSÅ: Derfor delte hun kjærlighetssorgen på bloggen

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer