HÅRFIN FORANDRING: Kåre Conradi innrømmer at han er fornøyd med sin utseendemessige forandring.  Foto: Se og Hør
HÅRFIN FORANDRING: Kåre Conradi innrømmer at han er fornøyd med sin utseendemessige forandring. Foto: Se og HørVis mer

Ser du hva som er nytt med Kåre Conradi?

- Det er nesten ingen som kjenner meg igjen på gaten lenger, sier Kåre Conradi til Se og Hør.

SEOGHØR.NO: Skuespiller Kåre Conradi (44) kan søndag stikke av med prisen «beste mannlige skuespiller» under Heddaprisen for rollen som Richard III i teaterstykket «Richard III» av William Shakespeare.

For rollen som gal konge måtte 44-åringen gjennom noen forandringer, og for første gang i sitt liv har han latt skjegget gro stort og tykt.

Man er mest vant til å se den suksessfulle skuespilleren med minimal hårvekst i ansiktet, men han innrømmer at han liker forandringen. 

– Jeg måtte slå opp ordet «hipster», men jeg er blitt veldig glad i skjegget, sier Conradi til Se og Hør.

Selv om den prisnominerte stjernen selv liker sitt fyldige ansiktshår, spesielt fordi han ikke blir kjent igjen på gaten lenger, er han i tvil om hva forloveden Lene Marlin (35) synes. 

– Nei, jeg vet ikke helt med det, sier han lurt. 

Saken fortsetter nedenfor.

FØR: Det er slik vi er vant til å se Kåre Conradi, altså med betydelig mindre skjeggvekst.  Foto: NTB scanpix
FØR: Det er slik vi er vant til å se Kåre Conradi, altså med betydelig mindre skjeggvekst. Foto: NTB scanpix Vis mer

Slik bevarer de kjærligheten

Kåre Conradi og Lene Marlin har vært kjærester siden 2007. Paret flyttet senere sammen, og i adventstiden i 2013 forlovet de seg.

I fjor innrømmet den barske skuespilleren hvordan turtelduene bevarer kjærligheten, til tross for at de begge har travle karrierer.

– Vi er veldig flinke til å få tid til hverandre og ta vare på hverandre, strålte han til Seoghør.no i januar i fjor.

Saken fortsetter under bildet.

STØDIG PAR: Her er Kåre Conradi og Lene Malin sammen under Spellemannsprisen i 2009. Kåre Conradi og Lene Marlin 05.02.2009 - STILTE OPP SAMMEN: Kåre Conradi og Lene Marlin kom til Spellemannfesten hånd i hånd. Det er første gang de stiller opp sammen på bilde.# 16.03.2009 - FORELSKET: Kåre Conradi og Lene Marlin er stormforelsket om dagen, og nylig gikk de til innkjøp av en flott leilighet på Frogner.# *** Local Caption *** 09.05.2011: - SUPERPARET: Lene Marlin og Kåre Conradi har vært kjærester i fire år, men viser seg sjelden sammen offentlig.
# Foto: Se og Hør
STØDIG PAR: Her er Kåre Conradi og Lene Malin sammen under Spellemannsprisen i 2009. Kåre Conradi og Lene Marlin 05.02.2009 - STILTE OPP SAMMEN: Kåre Conradi og Lene Marlin kom til Spellemannfesten hånd i hånd. Det er første gang de stiller opp sammen på bilde.# 16.03.2009 - FORELSKET: Kåre Conradi og Lene Marlin er stormforelsket om dagen, og nylig gikk de til innkjøp av en flott leilighet på Frogner.# *** Local Caption *** 09.05.2011: - SUPERPARET: Lene Marlin og Kåre Conradi har vært kjærester i fire år, men viser seg sjelden sammen offentlig. # Foto: Se og Hør Vis mer

Stolt over Lene

I fjor var Conradi ved Lenes side på Se og Hørs kjendisgalla, da hun ble tildelt prisen «Årets forbilde».

Lene fikk prisen etter å ha skrevet en kronikk om sine tidligere selvmordstanker tidligere i 2014.

Til Seoghør.no sa Conradi at han er utrolig stolt av hvordan forloveden har taklet sine utfordringer.

- Folk stopper meg på gaten, for å fortelle hvordan hennes artikkel har påvirket deres liv. Det er en ydmyk opplevelse å få oppleve det hun gjør. Det er tydelig at det er mange som får hjelp, og det var jo det som var målet med artikkelen også. Jeg er veldig stolt av henne og veldig glad for det som skjer, sa han stolt. 

Se videointervju med paret fra Se og Hørs kjendisgalla her:

LES OGSÅ: - Jeg angrer ikke på noe