NYTT BLEKK: Popstjernen Cheryl Fernandez-Versini har tidligere røpet at hun er avhengig av tatoveringer, og forrige uke beviste hun at kroppskunsten virkelig står hennes hjerte nært. Da dukket hun opp med kjæresten Liam Payne og en brysttatovering på fest i Cannes.  Foto: Rex Features
NYTT BLEKK: Popstjernen Cheryl Fernandez-Versini har tidligere røpet at hun er avhengig av tatoveringer, og forrige uke beviste hun at kroppskunsten virkelig står hennes hjerte nært. Da dukket hun opp med kjæresten Liam Payne og en brysttatovering på fest i Cannes. Foto: Rex FeaturesVis mer

Ser du hva som er nytt med Cheryls bryst?

Popstjernen overrasket fotografene da hun ankom den røde løperen.

SEOGHØR.NO: Da Cheryl Fernandez-Versini (32) - også kjent som Cheryl Cole - dukket opp med kjæresten Liam Payne (22) på fest i Cannes torsdag forrige uke, var det lett å se at duoen var svært forelsket.

Noe det derimot tok tid før folk bet seg merke i, var den diskrete tatoveringen som hadde dukket opp på brystet til den britiske popstjernen.

Den svært utringede buksedrakten fra Zuhair Murad som Cheryl hadde iført seg på festen, sørget nemlig for at kroppskunsten også kom til sin rett.

Og flere dager senere omtaler nå Daily Mail Cheryls tatovering og dens dristige plassering:

- Med tatoveringer strødd flere steder på kroppen er det ingen overraskelse at «Fight For This Love»-sangeren fortsetter å utvide samlingen, men dette er nok den mest oppsiktsvekkende plasseringen hittil, mener Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet.

TURBULENT PERIODE: Cheryl har gått gjennom et samlivsbrudd og funnet lykken med ti år yngre Liam det siste halvåret. Den nye tatoveringen hennes symboliserer angivelig veien til klarhet og innsikt. Foto: Rex Features
TURBULENT PERIODE: Cheryl har gått gjennom et samlivsbrudd og funnet lykken med ti år yngre Liam det siste halvåret. Den nye tatoveringen hennes symboliserer angivelig veien til klarhet og innsikt. Foto: Rex Features Vis mer

Ifølge tabloidavisen er tatoveringen blitt et samtaletema blant Cheryls fans på Twitter, som har funnet ut at symbolet hun har fått tatovert er det buddhistiske tegnet Unalome - veien til innsikt og klarhet.

Daily Mail påpeker at symbolet kanskje er spesielt passende for Cheryl i disse tider.

I løpet av de siste månedene har hun nemlig brutt med ektemannen Jean-Bernard Fernandez-Versini, droppet å bruke etternavnet hans og funnet tonen med One Direction-Liam.

«Forsvant» plutselig

Også The Sun har omtalt «X Factor»-dommerens nye tatovering, men skriver at kroppskunsten har skapt forvirring hos fansen.

For da 32-åringen strålte på den røde løperen i Cannes dagen etter var tatoveringen tilsynelatende forsvunnet, hevder avisen. 

Dermed skulle man kanskje tro at tatoveringen ikke er av det permanente slaget. Tar man rød løper-bildene av Cheryl i nærmere øyensyn, kan man imidlertid skimte spissen av tatoveringen som stikker opp fra Naeem Khan-kjolen hennes.

Saken fortsetter under bildene.

SKAPTE FORVIRRING: Da Cheryl entret den røde løperen i Cannes fredag forrige uke, var den nye brysttatoveringen hennes tilsynelatende forsvunnet igjen (t.h). På noen av rød løper-bildene kan man imidlertid fortsatt skimte den (t.v).  Foto: NTB Scanpix
SKAPTE FORVIRRING: Da Cheryl entret den røde løperen i Cannes fredag forrige uke, var den nye brysttatoveringen hennes tilsynelatende forsvunnet igjen (t.h). På noen av rød løper-bildene kan man imidlertid fortsatt skimte den (t.v). Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tatoverte hele rumpa

Selv om Daily Mail mener at «kløft-tatoveringen» er oppsiktsvekkende, kan den neppe konkurrere med popstjernens mye omtalte rumpetatovering. I august 2013 røpet Cheryl at hun hadde tatt en massiv rosetatovering over korsryggen og hele bakenden sin.

Tidligere har artisten, hvis ti år yngre kjæreste også liker tatoveringer, fortalt at hun er avhengig av den permanente kroppskunsten.

- Tatoveringer er avhengighetsskapende, det er de virkelig. Jeg vil helst dekke hele ryggen min. Vennene mine advarer meg om at jeg kommer til å angre på tatoveringene, men for meg er det kunst, fortalte hun til magasinet InStyle i 2011.

ELSKER TATOVERINGER: I nakken har Cheryl tatoveringen «Mrs. C», fra det mislykkede ekteskapet med Ashley Cole. På hendene har hun er «tribal»-tatovering og et lite hjertesymbol på en langfinger, og over korsryggen og rumpa har hun en enorm rosetatovering. Foto: NTB Scanpix
ELSKER TATOVERINGER: I nakken har Cheryl tatoveringen «Mrs. C», fra det mislykkede ekteskapet med Ashley Cole. På hendene har hun er «tribal»-tatovering og et lite hjertesymbol på en langfinger, og over korsryggen og rumpa har hun en enorm rosetatovering. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Dette er Kylie Jenners nye kjæreste

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.