Kylie Jenner:

Ser du hva som er galt her?

Realitystjernen får gjennomgå.

KRITIKK: Kylie Jenner får høre det etter at hun delte et bilde hun tilsynelatende har redigert. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump fra Instagram
KRITIKK: Kylie Jenner får høre det etter at hun delte et bilde hun tilsynelatende har redigert. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

At «Keeping Up With The Kardashians»-stjernen Kylie Jenner (22) deler bilder på Instagram er ikke noe nytt, og den siste tiden har hun delt flittig fra hverdagen nå som hun tilbringer mye tid hjemme på grunn av tiltak rundt coronaviruset.

På Instagrams historiefunksjon har hun de siste dagene delt flere bilder og videoer der hun koser seg med late dager ved bassenget, og enkelte av disse bildene nådde også feeden.

Der har hun lagt ut en bildeserie, der hun poserer ved og i bassenget.

Men bildene som nå er å finne på 22-åringens profil, er imidlertid ikke de hun delte i første omgang.

Etter at fansen oppdaget en tilsynelatende redigeringstabbe fra realitystjernen, tok det nemlig ikke lang tid før hun slettet innlegget og erstattet det.

Krass kritikk

På et av bildene Jenner i utgangspunktet delte, er kanten på bassenget tydelig kurvet - noe som tyder på at bildet er fikset litt på.

Ifølge BuzzFeed tok det ikke mer enn 22 minutter før bildet ble slettet, og selv om det ikke lenger er å finne på profilen til Jenner, er fansen klare i sin tale på Twitter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer