Kylie Jenner:

Ser du hva som er galt her?

Realitystjernen får gjennomgå.

KRITIKK: Kylie Jenner får høre det etter at hun delte et bilde hun tilsynelatende har redigert. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump fra Instagram
KRITIKK: Kylie Jenner får høre det etter at hun delte et bilde hun tilsynelatende har redigert. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

At «Keeping Up With The Kardashians»-stjernen Kylie Jenner (22) deler bilder på Instagram er ikke noe nytt, og den siste tiden har hun delt flittig fra hverdagen nå som hun tilbringer mye tid hjemme på grunn av tiltak rundt coronaviruset.

På Instagrams historiefunksjon har hun de siste dagene delt flere bilder og videoer der hun koser seg med late dager ved bassenget, og enkelte av disse bildene nådde også feeden.

Der har hun lagt ut en bildeserie, der hun poserer ved og i bassenget.

Men bildene som nå er å finne på 22-åringens profil, er imidlertid ikke de hun delte i første omgang.

View this post on Instagram

taco tuesday

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Etter at fansen oppdaget en tilsynelatende redigeringstabbe fra realitystjernen, tok det nemlig ikke lang tid før hun slettet innlegget og erstattet det.

Krass kritikk

På et av bildene Jenner i utgangspunktet delte, er kanten på bassenget tydelig kurvet - noe som tyder på at bildet er fikset litt på.

KURVE: Dette er bildet Kylie Jenner delte i første omgang. Det er nå erstattet med et nytt bilde der bassengkanten er kuttet bort. Foto: Skjermdump fra Instagram
KURVE: Dette er bildet Kylie Jenner delte i første omgang. Det er nå erstattet med et nytt bilde der bassengkanten er kuttet bort. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Ifølge BuzzFeed tok det ikke mer enn 22 minutter før bildet ble slettet, og selv om det ikke lenger er å finne på profilen til Jenner, er fansen klare i sin tale på Twitter.

«Kylie, du er den verste på Photoshop», er det en som skriver på nettsamfunnet, mens en annen har tatt for seg hendelsesforløpet.

Det samme bildet som hun delte i den første bildeserien er fortsatt å finne i den nye, men i det nye innlegget har realitystjernen kuttet bort kanten på bassenget - slik at kurven ikke lenger kommer til syne.

Jenner har foreløpig ikke kommentert den angivelige tabben.

LETTKLEDD: Kylie Jenner har hevet seg på «Carole Baskin»-trenden på Tiktok, og det går ikke ubermeket hen. Vis mer

Ikke første gang

Dette er langt fra første gang Kylie Jenner - eller resten av Kardashian/Jenner-klanen for den saks skyld - blir beskyldt for redigering av bildene de publiserer.

I fjor sommer fikk både Jenner og storesøster Khloé Kardashian høre det, da de delte kampanjebilder i anledning et samarbeid for Jenners sminkemerke, Kylie Cosmetics, på Instagram. Den gang mente flere at de to søstrene var ugjenkjennelige.

View this post on Instagram

Round 3 ✨ JUNE 14th

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

«Skal dette liksom forestille Kylie og Khloé? De er vakre nok som de er, de trenger ikke å bli photoshoppet», var det en som skrev under bildet.

«Hva har skjedd med ansiktene deres? De har tydeligvis forsvunnet, så trist», kommenterte en annen.

Til tross for den angivelige redigeringen, kom Jenners arr på låret tydelig frem på bildene. Dette var det også flere som reagerte på.

- De har photoshoppet alt utenom arret, så autentisk, kommenterte en av følgene hennes sarkastisk.

Også Kim Kardashian og Kourtney Kardashian har flere ganger blitt beskyldt for redigering av bilder de har delt med fansen i sosiale medier.

GLIPP: Kardashian-klanen får ofte mye oppmerksomhet for bildene de legger ut på sosiale medier, men detaljen på Kourtney Kardashians siste Instagram-bilde fikk virkelig folk til å sperre øynene opp. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Video: Emilie Rydning Vis mer

LES OGSÅ: Babylykke for Meghans eksmann

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer