Ser du hva Gunilla gjorde med datterens portrett?

Når tenåringsdatteren Erika ikke liker maleriet, må den svenske Hollywood-fruen tenke nytt... Se video!

SEOGHØR.NO: Gunilla Persson (57) i «Svenske Hollywoodfruer» har som kjent mangt og meget for seg.

Og i ukens episode får TV3-profilen vist frem enda en av sine kreative og unike idéer.

Den single ettbarnsmoren har fått malt et familieportrett av seg selv, sin aldrende mor Iris og tenåringsdatteren Erika (13). Men når det viser seg at Erika er misfornøyd med hvordan hun ser ut på portrettet, må Gunilla finne på noe.

Den frittalende Hollywood-fruen inviterer en venninne på besøk, som hjelper henne med å erstatte Erikas malte ansikt med et fotografi.

Saken fortsetter under bildet.

TENKER NYTT: Gunilla Persson får hjelp av venninnen Jill (bildet) til å erstatte datteren Erikas ansikt på familieportrettet med et fotografi.  Foto: TV3
TENKER NYTT: Gunilla Persson får hjelp av venninnen Jill (bildet) til å erstatte datteren Erikas ansikt på familieportrettet med et fotografi. Foto: TV3 Vis mer

Noe uventet passer det tilklippede fotografiet svært godt inn på maleriet, og Gunilla klarer ikek å skjule sin begeistring over nok en triumf:

- Jeg tenker alltid i kreative baner. Livet mitt er kreativt. Jeg er en veldig kreativ person, sier Gunilla Persson i episoden.

Etter at hun og venninnen har fullført det vellykkede prosjektet, er 57-åringen spent på å vise datteren resultatet. Søte Erika er nemlig Gunillas øyensten, og nylig tente hun på alle pluggene da hun mente at TV-kollega og erkefiende Åse Vesterlund truet datteren.

Se Gunillas forvandling av familieportrettet - og Erikas reaksjon på resultatet - øverst i saken!

Brøt sammen i tårer

Triumfen med familieportrettet er sikkert et kjærkomment lyspunkt for Gunilla Persson. Forrige uke fikk seerne være vitne til TV-stjernens emosjonelle avskjed med leiligheten sin i New York.

- Nå kommer jeg til å lukke øynene og minnes, og vite at den er borte nå. At det er et annet menneske som bor i rommene mine. Det er ikke morsomt, sa Gunilla beveget i episoden før hun brøt sammen i tårer.

Det var i fjor det ble kjent at «Svenske Hollywoodfruer»-profilen måtte flytte ut av leiligheten sin på Manhattan etter 25 år.

«Svenske Hollywoodfruer» sendes på TV3 tirsdag klokken 20.30.

LES OGSÅ: - Jeg har fått oppleve det største man kan