Ser du hva dette er reklame for?

Cindy Crawfords nye badedraktbilder vekker oppsikt - 23 år etter at hun fikk fikk nordmenn til å kjøre av veien.

HEIT: Den 48 år gamle supermodellen Cindy Crawford er aktuell i den rykende ferske reklamekampanjen for det sveitsiske klokkemerket Omegas vår- og sommerkolleksjon. Foto: Stella Pictures
HEIT: Den 48 år gamle supermodellen Cindy Crawford er aktuell i den rykende ferske reklamekampanjen for det sveitsiske klokkemerket Omegas vår- og sommerkolleksjon. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I 1991 fikk den amerikanske skjønnheten Cindy Crawford nordmenn til å kjøre av veien, da hun stilte som undertøysmodell for den svenske billigkjeden Hennes & Mauritz.

Nå, 23 år senere, vekker en ny lettkledd Cindy-reklame oppmerksomhet.

Denne gangen promoterer Crawford det sveitsiske klokkemerke Omega, og i den dampende hete reklamekampanjen stiller skjønnheten i badedrakt med dyp og sexy utringning - og overlater, ifølge Daily Mail, lite til fantasien.

Tobarnsmoren er en gammel traver i supermodell-gamet, og hennes karakteristiske forførende blikk er fremdeles intakt. Cindy, hvis hele og fulle navn er Cynthia Ann Crawford, har tidligere avslørt at hennes forfedre utvandret fra Tyskland, England og Frankrike.

SNART 50: Det er ingen tvil om at den amerikanske supermodellen Cindy Crawford holder seg godt for alderen. Her poserer hun under åpningen av en Omega-butikk i Miami i desember i fjor. Foto: UNIMEDIA/SIPA/All Over Press
SNART 50: Det er ingen tvil om at den amerikanske supermodellen Cindy Crawford holder seg godt for alderen. Her poserer hun under åpningen av en Omega-butikk i Miami i desember i fjor. Foto: UNIMEDIA/SIPA/All Over Press Vis mer

I 2000 la hun modellkarrieren midlertidig på hylla, men tok den opp igjen for to år siden. I mai 2011 var hun forsidepike for meksikanske Vogue.

48-åringen, som startet karrieren på slutten av 80-tallet, var - og er fremdeles - en av verdens mest ettertraktede modeller. Men selv om hun får mye skryt for sitt vakre utseende, fortalte hun til magasinet People i 1993 at det ligger mye jobb bak:

- Selv ikke jeg ser ut som Cindy Crawford når jeg står opp om morgenen.

Crawford har barna Presley Walker (14) og Kaia Jordan (12) med ektemannen Rande Gerber (51), som hun giftet seg med i 1998. Datteren har fulgt i modellmammaens fotspor, og i en alder av 10 år debuterte hun som modell for Versaces barneklær-kolleksjon.

Før ekteskapet med Gerber var Cindy Crawford gift med «Pretty Woman»-skuespiller Richard Gere fra 1991 til 1995.

LES OGSÅ: Cindy Crawford gikk til sengs med Clooney

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer