VILLA VILLEKULLA: Temaet i år er Sverige, og i den anledning rigger Stordalen opp selveste Pippi Langstrømpes hus, Villa Villekulla. Foto: Erik Valebrokk, Se og Hør
VILLA VILLEKULLA: Temaet i år er Sverige, og i den anledning rigger Stordalen opp selveste Pippi Langstrømpes hus, Villa Villekulla. Foto: Erik Valebrokk, Se og HørVis mer

Ser du hva de rigger opp her?

Petter Stordalen gjør klar til tidenes svenskefest.

SEOGHØR.NO: Torsdag arrangerer Petter Stordalen (50) sin årlige 16. mai-fest, og som alltid er det mange celebre navn som er invitert.

Det ble tidligere kjent at temaet for årets fest er vårt kjære naboland i øst, og i den anledning så årets invitasjon ut som en snusboks.

Onsdag var arbeiderne godt i gang med oppriggingen, og i god svensk ånd ser inngangspartiet til festen ut som selveste Villa Villekulla, huset Pippi Langstrømpe bor i.

Festen finner sted i hotellkjeden Choice sitt hovedkvarter på Frogner, og Playroom med Stordalens venn Jan Fredrik Karlsen står bak.

Innendørs er det blant annet rigget en stor scene, der flere anerkjente svenske artister skal opptre torsdag kveld.

Prislappen på festen skal ligge på rundt fire millioner kroner.

- Å feire en god nabo er alltid hyggelig, ikke minst våre svenske naboer, som har gitt oss så mange gode stunder. Målet er å hylle svensk kultur og musikk. Det blir også Vikingarna-låter fra gamle kassettspillere, har Stordalen tidligere uttalt til VG.

Det originale Villa Villekulla-huset som ble brukt i Pippi Langstrømpe-innspillingene ligger på øya Gotland utenfor Sverige.

I fjor inviterte Stordalen og kona Gunhild (34) til bondeball, og stemningen var stor da paret hoppet i høyet sammen med gjestene.

Tidligere har ekteparet også arrangert white-party, maskeradeball, toga-party og hippiefest.

I år blir det altså en skikkelig svenskefest, dagen før Norges nasjonaldag, men om apekatten Herr Nilsson dukker opp, vites ennå ikke.

LES OGSÅ: Stordalen inviterer til kalas