ETTER: Nylig dukket han opp med en stor tatovering på hans høyre side under en fotballkamp i Torino. Foto: All Over Press
ETTER: Nylig dukket han opp med en stor tatovering på hans høyre side under en fotballkamp i Torino. Foto: All Over PressVis mer

Ser du forskjellen?

David Beckham har gjort det igjen...

SEHER.NO: At David Beckham (34) liker å fornye seg, er ingen ukjent sak. Nye frisyrer, stiler og lignende er noe han gjerne dukker opp med når det skjer noe.

Nå har han skaffet seg enda en tatovering. På sin høyre side har han skaffet seg en diger tatovering av en sittende Jesus som bøyer hodet ned.

Fra før har han blekk over store deler av kroppen, og det skal være ventet at kona, Victoria Beckham (35), ikke skal være fornøyd med den nye tatoveringen.

Hun uttrykte nemlig sin bekymring for Davids "avhengighet" allerede i 2008.

- Victoria synes ikke at David skal få flere tatoveringer, og hun har forsøkt å stoppe ham i å få flere. Hun kan godt like dem, men hun vil gjerne at det er litt normal hud igjen på kroppen hans også, sa en venn av Victoria den gang til The Sun.

Mon tro om dette blir hans siste?

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hunden minnet om ektemannen