2010 OG 2007: Her er fengslingsbildene av Lindsay Lohan. Det til venstre ble tatt tirsdag, det til høyre i 2007. Foto: All Over Press
2010 OG 2007: Her er fengslingsbildene av Lindsay Lohan. Det til venstre ble tatt tirsdag, det til høyre i 2007. Foto: All Over PressVis mer

Ser du forskjellen?

- Hun forsøker å fremstå som en kvinne med kontroll.

SEHER.NO:  Tirsdag denne uken overga Lindsay Lohan (24) seg til retten i Beverly Hills, og natt til onsdag tilbragte hun sin første kveld i kvinnefengselet Century Regional Detention Facility i Lynwood i California.

«Mean Girls»-stjernen er dømt til 90 dagers fengsel for å ha brutt vilkårene fra en promillekjøringsdom fra 2007. Som en del av prøvetiden skulle hun delta i ukentlige AA-møter i 27 uker, men var borte fra møtene hele syv ganger.

Tidligere har hun også brutt vilkårene da hun utelot å møte til en høring i retten, fordi hun var i Cannes for å promotere filmen «Inferno». Den gang ble hun dømt til å bære fotlenke.

Etter rettsmøtet tirsdag, ble Lindsay eskortert ut til en ventende bil, som deretter fraktet henne til det som blir hennes bosted de neste ukene - en ni kvadratmeter stor celle, rett ved siden av realitykjendisen Alexis Neiers (19), som nylig ble tatt for å ha brutt seg inn i huset til Orlando Bloom.

Før hun ble plassert på cellen, som er i en spesialavdeling av fengselet hvor høyprofilerte fanger som kjendiser, politibetjenter og offentlige personer blir holdt, måtte stjernen ta et nytt fengslingsbilde ala det hun gjorde da hun ble arrestert i 2007.

Det «nye» bildet viser imidlertid en helt annen Lindsay, enn det for tre år siden, skriver Stylelist.com.

På bildet virker det nesten som om 24-åringen flirer til kamera, og stjernen fremstår som alt annet enn usikker og redd.

I motsetning til bildet fra 2007, har Lindsay også hatt anledning til å sminke seg og stelle håret, og ifølge Stylelist.com kan «den rette, blonde frisyren, de velstelte øyenbrynene og sminken gi inntrykk av at hun ønsker å fremstå som en kvinne med kontroll».

På det forrige bildet fremstår ungjenta som alt annet enn sikker. Med stritt hår til alle kanter, røde, tårevåte øyne og blek hud var det lite Hollywood-glamour å skimte.

Ifølge opplysningene som følger med det nye bildet er Lindsay 1,68 meter høy og veier 53 kilo.

Hvis hun oppfører seg bra kan Lohan slippe ut av fengselet allerede første, eller andre august, men frem til det må hun innfinne seg med å bære den ukledelige oransje fangedrakten og tilbringe opp mot 22 timer i døgnet alene.

- Hun er like redd som andre ville vært. Men hun er bestemt og skal klare dette. Hun ber om deres bønner og støtte, sa Lohans gjeninnsatte advokat Shawn Chapman Holley etter tirsdagens høring. 

Filmstjernen kan imidlertid trøste seg med at hun ikke er den eneste kjendiskvinnen som har tilbragt tid på Century Regional Detention Facility.

Også stjerner som Paris Hilton, Michelle Rodriguez, Daryl Hannah, Nicole Richie og Khloe Kardashian har sonet straffer der.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Om 11 dager kan hun være ute