NÅ: I sesongpremieren på Nytt på Nytt, hadde Nærum gått for en vanlig skjorte. Ved hans side satt Terje Riis-Johansen. Foto: NRK
NÅ: I sesongpremieren på Nytt på Nytt, hadde Nærum gått for en vanlig skjorte. Ved hans side satt Terje Riis-Johansen. Foto: NRK Vis mer

Ser du forskjellen på Nærum?

- Jeg synes det er gøyalt med snipp.

Publisert
SEHER.NO: Fredag kveld var det sesongpremiere på det populære NRK-programmet «Nytt på nytt». Pernille Sørensen hadde tatt plassen til Linn Skåber (40), men Jon Almaas (42) og Knut Nærum (49) var som vanlig med.

Men én ting hadde hendt med Nærum. Gjennom flere sesonger har han blitt kjent for sine morsomme t-skjorter. De var nå erstattet med en vanlig skjorte.

- De t-skjortene jeg har fått, har jeg gitt i gave til NRK. De bruker kringkastingssjefen når han jobber i hagen, sa Nærum, og refererte til gavebråket blant politikerne, som den siste tiden har gått i mediene.

Og på spørsmål fra Almaas om hvorfor han ikke lenger bruker de morsomme t-skjortene, svarer han følgende:

- Jeg synes det er gøyalt med snipp. Fra nå av satser jeg på skjorter, og kanskje også etterhvert på armbåndsur, sa Nærum til stor applaus fra salen.

«Nytt på nytt» sendes fredager på NRK1.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Merker at hun er borte på buksekanten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer