BOTOX-FRI: Teri Hatcher postet nylig selvtatte bilder av ansiktet sitt på sin Facebook-profil for å avkrefte at hun har tatt Botox.  Foto: All Over Press
BOTOX-FRI: Teri Hatcher postet nylig selvtatte bilder av ansiktet sitt på sin Facebook-profil for å avkrefte at hun har tatt Botox. Foto: All Over PressVis mer

- Ser dette ansiktet ut som det har Botox i seg?

«Frustrerte Fruer»-stjernen la ut private Facebook-bilder for å avkrefte ryktene.

SEHER.NO:  «Frustrerte Fruer»-stjernen Teri Hatcher (45) har sett seg lei alle ryktene om at hun skal ha lagt seg under kniven og tatt Botox i ansiktet.

Og for å bevise at kritikerne tar feil, postet skuespillerinnen nylig selvtatte bilder av ansiktet sitt på sin private Facebook-side, skriver Daily Mail. 

På bildene, som ligger i albumet «Oy with the Botox», smiler og rynker en nydusjet Hatcher pannen, og hevder dette viser at hun slett ikke har gjort noe «unaturlig» med utseendet sitt. 

- Jeg har tenkt mye på alle kritikerne av ansiktet mitt. Elsk det, eller hat det, ansiktet mitt er som det er - null kirurgi, null implantater, uansett hva «de» sier. Jeg bestemte meg for at jeg skulle ta bilder av meg selv for å avsløre sannheten om «skjønnheten» min, og håper nå at dette gjør at dere alle blir litt snillere med dere selv, skriver hun på siden.

Men selv om 45-åringen sier hun nå er kirurgi og Botox-fri, innrømmer hun at hun har gjort ulike inngrep tidligere.

- Har jeg noen gang tatt Botox gjennom årene? Ja. Men si meg, ser dette ansiktet ut som det har Botox i seg? Ja, jeg er alene på badet mitt, naken under et håndkle, og dette på vegne av alle kvinner der ute, for at jeg skal få fram et poeng. Kvinner - dere er VAKRE, skriver hun.

De ferske bildene viser ganske tydelig at tv-stjernen ikke har lagt seg under kniven den siste tiden, og selv om de kanskje ikke er de vakreste fotografiene tatt av den ellers så glamorøse stjernen, innrømmer hun selv at hun synes det er ganske morsomt å vise seg frem på denne måten.

- Oi, se, jeg kan løfte øyenbrynene mine og rynkene synes i pannen min. Jeg kan til og med se ut som en ape dersom jeg legger druer i overleppa. Det er skikkelig morsomt. Jeg må si at jeg ikke kan huske at jeg noen gang har vært lei meg nok til å se ut som dette, men jeg forsøker bare å understreke et poeng, skriver en humoristisk Teri på Facebook-siden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!       

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Han slo meg i fjeset