IKKE FEMI: Petter Stordalen vil ikke ha på seg at han er femi, selv om går mye på spa. - Spa er for menn! Ordentlige menn, sier Petter Stordalen, her sammen med forloveden Gunhild Melhus. Foto: SCANPIX
IKKE FEMI: Petter Stordalen vil ikke ha på seg at han er femi, selv om går mye på spa. - Spa er for menn! Ordentlige menn, sier Petter Stordalen, her sammen med forloveden Gunhild Melhus. Foto: SCANPIX Vis mer

- Ser det sånn ut?

Petter Stordalen benekter å ha tatt botox...

Publisert
SEHER.NO: Petter Stordalen har åpnet et av Nordens dyreste spahoteller, Farris bad, sammen med Mille-Marie Treschow og Stein Erik Hagen.

Men Stordalen hevder han aldri har gått lengre enn til spa i sitt skjønnhetsregime.

I det nye gratismagasinet Massiv, får han spørsmål om han har tatt Botox.

- Aldri, svarer Stordalen.

- Sikker?

-  Ser det sånn ut? Svarer Stordalen, før han legger til:

- Jeg bruker omtrent bare de produktene vi selger på hotellene, rett og slett fordi de er fantastiske, skryter han.

Og Stordalen vil slett ikke være med på at Spa er for kvinner og femi mannfolk.

- Nå må du gi deg med dette femi-pratet! Vet du hva spa står for, eller? Ikke det! Spa står for salus per aqua, altså helse gjennom vann. Spa hadde sitt utspring i at romerske krigere brakte med seg spa for å restituere seg rundt om i verden. Spa var en veldig maskulin øvelse. Så kan vi spole 2000 år fram og det har festet seg en eller annen holdning blant reaksjonære om at spa er for kvinner. Derfor er tiden kommet for gutta å ta spaet tilbake.

- Spa er for menn! Ordentlige menn. Sånne som gråter når de leser gode bøker. Og ordentlige menn har et minst like stort behov for helse og velvære og restitusjon som kvinner. Jeg tror vi blir bedre menn av å gå på spa, sier Stordalen til Massiv.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Fridde med ski på beina

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer