Ser Beckham forskjellen?

Katie og Victoria har virkelig funnet tonen. Og blitt like som to dråper champagne...

PYNTET: Det er ikke mange som kler seg slik når de skal shoppe. Men for Katie og Victoria er det en selvfølge. Foto: Stella Pictures
PYNTET: Det er ikke mange som kler seg slik når de skal shoppe. Men for Katie og Victoria er det en selvfølge. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hvis du trodde det var snodig at supermodellen Kate Moss (32) og skuespillerinnen Winona Ryder (35) har blitt bestevenninner, bør du lese videre.

LES OGSÅ: Berømte bestevenner. Leker like barn best?

De siste dagene har nemlig ”Batman Begins”-baben Katie Holmes (27) og David Beckhams (31) kone Victoria (32) fartet rundt sammen i Frankrike, til stor glede for både fotografer og allmenheten.

LES OGSÅ: Tom Cruise bruker solfaktor 50+ året rundt.

Til nå har de brukt store summer på de eksklusive butikkene til blant annet Christian Louboutin, Marc Jacobs og Chanel - og de har selvsagt bodd sammen på det fasjonable hotellet Ritz.

Fredag gikk de to på Chanels visning for vår/sommer-kolleksjonen deres for 2007 - og selvsagt hadde de to gigantiske, nesten identiske, solbriller på seg. Begge var like alvorlige, som seg jo hør og bør når man er superstjerne.

Kanskje er det bare Katie Holmes som driver intens research til sin neste film, der hun skal spille Victoria?

Eller har Victoria endelig klart å finne seg en likemann?

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer