Separert etter «Charterfeber»

Fem måneder etter at hun dro til Syden med ektemannen og storfamilien, ble Rikke separert. Men to måneder senere har hun funnet kjærligheten på ny.

NYFORELSKET: - Det var ikke planlagt å få en ny kjæreste så raskt etter bruddet, men jeg ble forelsket da vi møttes på fest, sier Rikke om sin nye kjæreste Gøran Wang (22). Foto: Privat
NYFORELSKET: - Det var ikke planlagt å få en ny kjæreste så raskt etter bruddet, men jeg ble forelsket da vi møttes på fest, sier Rikke om sin nye kjæreste Gøran Wang (22). Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Separert etter «Charterfeber»

SEOGHØR.NO: Rikke Pedersen Svendsen (20) har denne høsten vært en populær deltager i TV3s realityserie «Charterfeber», sammen med blant andre ektemannen Robert, sin mor Gry og tanten Nina under navnet «Storfamilien».

Men i månedene etter at Rikke og Robert kom tilbake til Norge, gikk ekteskapet dårligere og i oktober ble de to separert.

Saken fortsetter under bildet.- Det hadde gått opp og ned mellom Robert og meg lenge, men vi ble endelig separert for to måneder siden, sier Rikke - som er mor til barna Miriam (4) og Dennis (1) - til Seoghør.no.

Fant kjærligheten på nytt

PÅ TUR: Rikke hadde blant annet med ektemannen Robert (nr tre fra venstre på bakerste rad) på tur til Spania i høstens «Charterfeber». Men etter at de kom hjem til Norge ble ekteparet separert.
PÅ TUR: Rikke hadde blant annet med ektemannen Robert (nr tre fra venstre på bakerste rad) på tur til Spania i høstens «Charterfeber». Men etter at de kom hjem til Norge ble ekteparet separert. Vis mer

Kjærligheten smilte imidlertid raskt til Rikke igjen, da hun etter bruddet møtte to år eldre Gøran Wang (22).

For fire dager siden ble de to kjærester.

- Det var ikke planlagt å møte en ny mann så raskt, men vi møtte hverandre første gang på en fest og det ble full klaff, sier Rikke - som også har vært med i TV-serien «Unge mødre» - til Seoghør.no.

LES OGSÅ: «Charter»-gutta måtte rømme


 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer