Separert etter 11 år

Lykken brast for «Venner for livet»-stjernen.

SKILLES ETTER 11 ÅR: Courteney Cox og ektemannen David Arquette bekrefter at de har tatt ut separasjon. Foto: All Over Press
SKILLES ETTER 11 ÅR: Courteney Cox og ektemannen David Arquette bekrefter at de har tatt ut separasjon. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespillerparet Courteney Cox (46) og David Arquette (39) har vært sett på som et av Hollywoods lykkeligste par, siden de to møtte hverandre under innspillingen av filmen «Scream» i 1996.

Men 11 år etter at paret giftet seg, har de tidligere turtelduene - som har datteren Coco (6) sammen - bestemt seg for å gå hver sin vei.

Paret bekrefter separasjonen overfor People.com, men hevder de skilles som gode venner.

- Grunnen for separasjonen er at vi bedre ønsker å forstå oss selv og kvalitetene vi ser etter i en ektefelle. Vi er fortsatt bestevenner og vil være ansvarlige foreldre for vår datter, som vi elsker veldig mye.

I sommer skal Cox ha bekreftet at paret har gått til ekteskapsrådgivning, da hun møtte opp til et intervju uten gifteringen på fingeren.

- Vi har hatt de samme kranglene i mange år, sa hun da til bladet Style, ifølge People.

Bladet Life & Style hevder at en av grunnene til at separasjonen nå blir kjent, er at David Arquette allerede skal ha funnet lykken med en annen kvinne.

Hans utvalgte skal være en skuespiller kalt Jasmine Waltz, som også jobber som bartender på flere av Los Angeles mest trendy utesteder.

Waltz har ifølge Life & Style tidligere vært koblet til en rekke mannlige kjendiser, blant annet Ryan Seacrest og Jesse McCartney.

Mest berømt er hun imidlertid for å ha havnet i slåsskamp med filmstjernen Lindsay Lohan tidligere i år.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Norske Sophia brøt med Hollywood-kjekkas

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer