Separert - men sier ekteskapet går bra

- Bra. Det går veldig bra, sier skuespiller Michael Douglas.

SEPARASJON: I høst ble det kjent at Catherine Zeta-Jones og Michael Douglas har gått hvert til sitt for å jobbe med ekteskapet. Foto: All Over Press
SEPARASJON: I høst ble det kjent at Catherine Zeta-Jones og Michael Douglas har gått hvert til sitt for å jobbe med ekteskapet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I august i år ble det kjent at skuespillerparet Michael Douglas (69) og Catherine Zeta-Jones (44) hadde tatt ut separasjon etter 13 års ekteksap.

- Det stemmer at Michael og Catherine har flyttet hver for seg for å jobbe med ekteskapet, fortalte en talsmann for paret den gang.

Til E!News forteller «Behind the Candelabra»-skuespilleren nå at de to etter forholdene har det bra:

- Det går bra. Det går veldig bra. Opp og ned, fortalte Douglas til nettstedet på rød løper denne uken.

Både Douglas og Zeta-Jones er blitt fotografert med gifteringen på etter separasjonen, og i slutten av september kom 69-åringen på Emmy-utdelingen alene - men med gullringen trygt plassert på fingeren.

Michael Douglas vant prisen i kategorien «Beste hovedrolle i en film eller miniserie» for filmen «Behind the Candelabra», og takket både medskuespiller Matt Damon og kona Catherine Zeta-Jones i takketalen.

Paret har barna Carys Zeta Douglas (11) og Dylan Michael Douglas (14) sammen.

LES OGSÅ: Giftet seg - to måneder etter at bryllupet ble avlyst

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer