- Separasjonen er en løgn

Resten av «The Hills»-gjengen er ikke overbevist...

- DET ER LØGN: Resten av «The Hills»-gjengen, er overbevist om at Heidi Montag og Spencer Pratt lyver om sin separasjon - for å få publisitet.
- DET ER LØGN: Resten av «The Hills»-gjengen, er overbevist om at Heidi Montag og Spencer Pratt lyver om sin separasjon - for å få publisitet. Vis mer
SEHER.NO: For alle dere som mister nattesøvnen over Heidi Montag (23) og Spencer Pratts (26) separasjon - dere kan ha blitt lurt, melder People Magazine.

Resten av «The Hills»-gjengen, er i hvert fall ikke overbevist.

- Jeg tror det er en spøk. Jeg tror det virkelig ikke. De er jo totalt sammensveiset, og veldig forelsket, sier Audrina Patridge til People.

Også Whitney Port, kjent fra både «The Hills» og «The City», stiller spørsmål ved den påståtte separasjonen.

- Jeg tviler på at de virkelig har slått opp. Jeg er sikker på at de fortsatt er sammen, hevder Port.

Det finnes ingen offentlige uttalelser om «The Pratts» kommer til å returnere på tv-skjermen, i de siste episodene av «The Hills». Men Lo Bosworth tror Montag og Pratt håper på at dette «bruddet», skal gi dem mer tid på skjermen.

- Jeg kjøper det ikke. Jeg har arbeidet sammen med dem for lenge. De har ikke blitt filmet i det siste, så jeg tror dette er deres måte å komme seg tilbake i showet på, sier hun.

Men en person som definitivt ikke kommer tilbake, er showets opprinnelige stjerne, Lauren Conrad.

- Det hadde vært fint om Lauren kom tilbake til den siste episoden. For å ta et ordentlig adjø med serien. Men hun sier at hun ikke vil det, og det må jo være greit, sier Audrina Patridge.

Bli fan av Seher.no på Facebook her. 


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
- Ja, de er separert