Senterfri julehandel

Vil du ha mer ut av julehandelen enn stress og mas?

Senterfri julehandel
Publisert
Sist oppdatert

Stormagasiner og kjøpesentre har sine funksjoner, men preges i førjulstiden av stress og spisse albuer. Det er ikke så rart at desember for mange fremstår som det komplette mareritt, med nitti handleposer og tre-fire unger å holde styr på, vanter og luer og skjerf som skal av og på, paraplyer, barnevogner, gåstoler og krykker – alt i veien for en fredfylt og hyggelig julehandel.

Kunne du tenke deg et alternativ til kaoset, foreslår vi at du bruker litt av helgen på å reise til et marked eller en ”juleby” nær deg. Små og store arrangementer kan bidra til en hyggeligere desember måned for mange.

 

Stemning og ro

 

På Bærums Verk utenfor Oslo kan du for eksempel se nissen spise grøt på låven, varme hendene over åpen ild, spise pepperkaker og drikke gløgg i lune og ”julete” omgivelser og se forskjellige håndverkere i arbeid.”Verket” har riktignok et stort innendørs kjøpesenter, men det er de små hyttene og verkstedene som trekker. Her får du stemning og ro, selv om det også her kryr av folk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer