DEKKET TIL: David Beckhams kopi av Francesco Francias malleri er dekket til med et sjal... Foto: All Over Press
DEKKET TIL: David Beckhams kopi av Francesco Francias malleri er dekket til med et sjal... Foto: All Over PressVis mer

Sensurerte sin nye tatovering

David Beckham dekket over kunstverkets edlere deler...

SEHER.NO: Fotballstjernen David Beckham (34) har ikke blitt kjent for å være den blyge typen etter at han i fjor stilte opp i designergigant Armanis undertøyskampanje kun iført et par minimale boksershorts.

Men når det gjelder sin egen kroppskunst, ser det altså ut til at Becks er litt mer moderat.

Nylig fikk nemlig fotballstjernen laget en ny tatovering på venstre overarm. Og valget av motiv falt da på italienske Francesco Francias (1450-1517) kjente maleri av Cupid og Psyche, skriver Daily Mail.

Beckham har imidlertid valgt å sensurere Francias maling, for mens Psyche er naken i det originale kunstverket, er hennes underliv dekket av et sjal på Beckhams arm.

Ifølge kilder skal tatoveringen være en hyllest til Beckhams kone, Victoria, men britiske medier spekulerer nå i om modereringen ikke er for hennes del, men for å skåne fotballstjernens unge fans. 

Verket er Beckhams 18. tatovering og kommer kun måneder etter at stjernen fikk laget en Jesus-tatovering til minne om sin avdøde bestefar Joe West.

I september fikk han også laget en annen hyllest-tatovering til sin kone. Denne gangen et bilde av ti roser rundt den ene armen for å symbolisere deres ti år lange ekteskap.

I tillegg har fotballstjernen da tre tatoveringer med navnene til parets sønner - Brooklyn, Romeo og Cruz.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ser du forskjellen?