Sensur for Stones

Rolling Stones skal ha konsert i Kina. Men Mick Jagger får ikke synge "Let's Spend The Night Together"... Nå tilbringer han dagene med sønnen Lucas.

GODE VENNER: Etter en litt trang start har Rolling Stones-vokalisten tatt papparollen på alvor. Nå er Lucas med på turne i Mexico. Foto: Stella
GODE VENNER: Etter en litt trang start har Rolling Stones-vokalisten tatt papparollen på alvor. Nå er Lucas med på turne i Mexico. Foto: Stella Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med sønnen på turne!


Mick Jagger (62) og The Rolling Stones er på verdensturne. Akkurat nå er de i Mexico, og Mick bruker fridagene til å holde kontakt med sønnen Lucas (6). Han fikk Lucas med den brasilianske modellen Luciana Morad (35) mens han fortsatt bodde sammen med Jerry Hall. I årene som er gått har Mick hatt stadig mer kontakt med sin lille brasilianske sønn. Og nå er han på besøk hos pappa en hel uke.


I alt har Mick sju barn i alderen 35 til 6 år. Han er også bestefar.


The Rolling Stones kommer til Bergen 6. juni - men før den tid skal de til Kina. 8. april skal de rocke Shanghai. Men de må tåle sensur. Kinesisiske myndigheter har satt opp en liste over "uønskede sanger". Let's Spend The Night Together, Brown Sugar, Honky Tonk Women og Beast Of Burden er ikke på kjøreplanen i Kina.


- De vet at det er forskjell på Vestens og Østens kultur. De vil ikke gjøre noe mot den kinesiske regjeringens ønsker, sier Shanghai-konsertens arrangør til Reuters.


Sangene er først og fremst sensurert på grunn av sitt tydelige seksuelle budskap...


Det blir første gangen rockegruppa besøker det kinesiske fastlandet.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer