FORNØYD: TV-programleder Harald Rønneberg kan glede seg over suksess både profesjonelt og privat - til sommeren gifter han seg endelig med samboeren. Her på TV2 sin høstlansering i Bergen, hvor de presenterer årets programmer. Foto: NTB scanpix
FORNØYD: TV-programleder Harald Rønneberg kan glede seg over suksess både profesjonelt og privat - til sommeren gifter han seg endelig med samboeren. Her på TV2 sin høstlansering i Bergen, hvor de presenterer årets programmer. Foto: NTB scanpix Vis mer

«Senkveld»-stjernen gifter seg

Etter over ti år som samboer er Harald Rønneberg klar for giftemål.

Publisert
SEHER.NO: Harald Rønneberg (37), kjent fra det populære TV2-programmet «Senkveld», går fra å være moromann til å også bli ektemann.

Den sjarmerende 37-åringen skal nemlig gifte seg med sin samboer gjennom drøye ti år, Sølvi Haugland (38), skriver Se og Hør tirsdag. Bryllupet skal stå i programlederens hjemby:

 - Jeg kan bekrefte at de gifter seg 20. august i Halden, og at paret gleder seg veldig til å feire den store dagen med venner og familie, sier Linn Halstensen i Plan B Management til Se og Hør på vegne av Rønneberg.

Siden høsten 2003 har den nyforlovede TV-personligheten moret seerne på fredagskvelden sammen med makkeren Thomas Numme (40). Og Numme er en selvskreven gjest i bryllupet, selv om det ennå ikke er kjent om han også er Rønnebergs utvalgte forlover.

Bryllupsfesten vil trolig bli holdt på Fredriksten festning, der «Gullruten»-vinnerens far, Harald Rønneberg d.e. (65) driver selskapslokalet Kongshallene. 1600-tallsfestningen er omkranset av vakre grøntarealer og trerike områder, og vil slik skape en frodig og romantisk ramme rundt parets sensommerbryllup...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Fridde og fikk ja på Valentindagen   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer