«Senkveld» kuppet «Allsang på Grensen»

Harald Rønneberg ble utsatt for pinlig «practical joke» foran hundrevis av mennesker.

SEOGHØR.NO: Onsdag var det duket for jovial stemning i Halden, da TV 2-programmet «Allsang på Grensen» ble spilt inn i Halden.

Thomas Numme (44) og Harald Rønneberg (40), kjent fra «Senkveld» på samme kanal, hadde tatt turen innom sistnevntes fødeby - og det var duket for latter og moro da de populære gutta entret scenen.

Det vil si: da Harald Rønneberg entret scenen.

GA ALT: Harald sang med programleder Katrine Moholt på scenen i Halden. Foto: Tor Lindseth
GA ALT: Harald sang med programleder Katrine Moholt på scenen i Halden. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Makker Thomas hadde på nemlig bestemt seg for å utføre en såkalt «practical joke» på kompisen, og fortalte ham cirka to timer før innspillingsstart at han skulle lede hele «Allsang på Grensen»-showet sammen med programleder Katrine Moholt (40).

Som åpningsnummer sang Harald for full hals sammen med Moholt, og fra scenen fortalte han videre om hvor stor stjerne han er blitt i Halden by. Han rakk også å avduke et bilde av seg selv.

- Hva blir det? HARALD!

Etter en liten tur ut bak scenen kom Harald tilbake igjen, og fikk med seg hele publikum på å si: «Gi meg en H, gi meg en A, gi meg en R, gi meg en A, gi meg en L, gi meg en D. Hva blir det?», til latter fra publikum.

Kort tid senere entret Thomas Numme scenen, og avslørte at grunnen til deres «Allsang»-besøk var fordi at de spiller inn «Thomas utfordrer Harald», som kommer på «Senkveld» til høsten.

LYSTIG DUO: Thomas og Harald slik vi er vant til å se dem. De har sammen ledet talkshowet Senkveld på TV 2 siden 2003.  Foto: Stella Pictures
LYSTIG DUO: Thomas og Harald slik vi er vant til å se dem. De har sammen ledet talkshowet Senkveld på TV 2 siden 2003. Foto: Stella Pictures Vis mer

Harald beklaget da overfor publikum at han hadde vært så breial og selvsentrert, og avslørte at han hadde trodd at han skulle lede hele sendingen med Katrine Moholt. Men det var det artist Alexander Rybak (28) som hadde fått æren av.

Måtte avlyse opptreden

Onsdag kveld skulle også den folkekjære svenske artisten Christer Sjögren (64) opptrådd på «Allsang på Grensen», men måtte trekke seg før innspillingsstart etter at stemmen forsvant tidligere på dagen.

- Han ville gjerne spille og har vært til lege i dag, men det viste seg til slutt å være umulig for ham. Han har derimot lovet å komme tilbake og spille for oss neste år. Det er sånn som skjer med direktesendt TV. Heldigvis har vi mange flinke artister som skal sikre en fin «Allsang på grensen»-sending, fortalte Pressekontakt i TV 2, Christoffer Solstad Steen, sier til Seoghør.no onsdag formiddag.

Og heldigvis for «Allsang»-publikum i Halden lagde de to «Senkveld»-programlederne god stemning i solnedgangen ved svenskegrensen.

I tillegg til «Senkveld»-gutta og Rybak, sto også Plumbo, Sval, Rita Eriksen, Vidar Johnsen og Anders Nilsen på artistlisten.

Programmet sendes torsdag klokken 20 på TV 2.

LES OGSÅ: Disse leder «Allsang på Grensen» med Katrine Moholt

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.