TV-PAPPA: «Senkveld»-programleder Harald Rønneberg (t.h) er blitt pappa for første gang. Her er han sammen med TV-makker Thomas Numme på TV 2s høstlansering i Bergen i september 2014. Foto: Se og Hør
TV-PAPPA: «Senkveld»-programleder Harald Rønneberg (t.h) er blitt pappa for første gang. Her er han sammen med TV-makker Thomas Numme på TV 2s høstlansering i Bergen i september 2014. Foto: Se og HørVis mer

«Senkveld»-Harald ble pappa

Harald Rønneberg og kona fikk en liten gutt i julen.

SEOGHØR.NO: TV 2-programleder Harald Rønneberg (41) og kona Sølvi Haugland (42) er blitt foreldre. Det melder Dagbladet.

Den gledelige nyheten kommer via en pressemelding fra Rønnebergs management, Plan B.

- Det er helt fantastisk å endelig bli mamma og pappa. Han har tatt oss med storm og vi henger med så godt vi kan, uttaler Harald og Sølvi i pressemeldingen.

Paret, som nå er blitt foreldre for første gang, giftet seg ved Fredriksten festning i Halden på sensommeren i 2011.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIGE: Harald Rønneberg og kona Sølvi Haugland er i ekstase over å ha blitt foreldre. Foto: Tore Skaar
LYKKELIGE: Harald Rønneberg og kona Sølvi Haugland er i ekstase over å ha blitt foreldre. Foto: Tore Skaar Vis mer

En rekke celebre gjester var til stede i bryllupet, deriblant prinsesse Märtha Louise og ektemannen Ari Behn, Lene Marlin og forloveden Kåre Conradi, samt Rønnebergs TV 2-kolleger Truls Svendsen og Solveig Kloppen.

Harald Rønneberg og Sølvi Haugland var samboere i omlag ti år, før bryllupsplanene deres ble kjent våren 2011.

Rønnebergs trofaste «Senkveld»-makker, Thomas Numme (44), var en selvskreven gjest i bryllupet, selv om han verken fikk rollen som forlover eller toastmaster.

- Bryllupet, det var fabelaktig. Herregud, det må jeg si. Det var bra jobba. Det var veldig gøy. Vi hadde en kveld som jeg tror jeg ikke kommer til å glemme, fortalte Numme til Seoghør.no i slutten av august 2011.

LES OGSÅ: - Morsrollen gjorde meg bedre som artist