ÅRETS TV-NAVN: - Ingen over, ingen ved siden, jubler prisutdeler og sjefredaktør Odd Johan Nelvik til Senkveld-gutta Harald Rønneberg og Thomas Numme. Foto: Se og Hør
ÅRETS TV-NAVN: - Ingen over, ingen ved siden, jubler prisutdeler og sjefredaktør Odd Johan Nelvik til Senkveld-gutta Harald Rønneberg og Thomas Numme. Foto: Se og HørVis mer

Senkveld-gutta vant

Thomas Numme og Harald Rønneberg ble oppriktig glad for prisen Årets TV-navn.

Se video fra utdelingen nederst i saken.


SEHER.NO: - Det er ingen over, og ingen ved siden. Dere er de nye tv-kongene i Norge! erklærte sjefredaktør Odd J. Nelvik (52) overfor Senkveld-programlederne Thomas Numme (37) og Harald Rønneberg (34).


For andre år på rad snappet den munnrappe TV 2-duoen til seg Se og Hør-lesernes prestisjetunge pris "Årets TV-navn".


- Det føles veldig godt. Det er gøy at folk setter pris på det vi gjør. Vi ble oppriktig glad, sier Harald Rønneberg til Seher.no.


Årets humørspreder
Kathrine Moholt
(34), som i 2004 vant hovedprisen, får også samme pris som i fjor. Hun ble nemlig kåret til "Året humørspreder" for sin innsats i "Jakten på kjærligheten", "Isdans" og "Allsang på grensen".


- Jeg setter sånn pris på akkurat denne typen utmerkelser hvor det er seerne som stemmer. Det er det gjeveste du kan få, så nå er jeg kjempeglad, sa Kathrine til Sehers videoreporter etter utdelingen.


Årets nyhets- og sportsformidler
NRK-sportens Ingerid Stensvold (30) ble suveren vinner av prisen "Årets nyhets- og sportsformidler". Se og Hør-leserne elsker den blide jenta fra Troms som vinner prisen for andre året på rad.


- Jeg vet at folk setter pris på at jeg er naturlig og relativt ujålete på tv, sier hun til Se og Hørs reporter på spørsmål om hvorfor hun er så populær.


Årets nykommer
Øyvind Rafto (29), Calle Hellevang-Larsen (30) og Anders Hoff (31)
fikk nykommer-prisen for "Snabb-grabbar med Raske Menn" på TVNorge.


De raske menn ble så overveldet over prisen at de måtte ty til fremmedspråk da du skulle beskrive gleden


- Dette var veldig smigrende, fantastisk morsomt, amazing, brilliant, splendid, extraordinary, sa gutta i kor til Seher.no.


Se Årets TV-navn gjennom 30 år. Stor bildespesial under videoen!


Se hele videoen fra utdelingen her:

ÅRETS TV-NAVN GJENNOM 30 ÅR: ALLE VINNERNE