«Senkveld»-gutta satte fyr på Carew

- Første og siste gang jeg gjør akkurat det stuntet, sier John Carew.

SEOGHØR.NO: Fredag kveld feiret Thomas Numme (43) og Harald Rønneberg (40) 10 år med «Senkveld» da de inviterte til en storstilt fest i Oslo Spektrum. Med en stjernespekket gjesteliste toppet av popstjernen Robbie Williams ledet Thomas og Harald  jubileumsshowet foran 8000 ekstatiske fans.

- Det var helt ubeskrivelig. Noe har man fått med seg og andre ting man ikke husker. Det var et sterkt øyeblikk, sier Thomas Numme til Seoghør.no.

- Vi fikk 8000 menneskers energi inn i kroppen, legger Harald til.

Herborg Kråkevik, Marion Ravn og Robbie Williams var blant dem som underholdt. I et mer overraskende innslag var det fotballproff John Carew (34) som rocket scenen sammen med programlederne.

TOK FYR: John Carew, Thomas Numme og Harald Rønneberg rocket scenen under Senkvelds jubileumsprogram fredag kveld.  Foto: FameFlynet Norway
TOK FYR: John Carew, Thomas Numme og Harald Rønneberg rocket scenen under Senkvelds jubileumsprogram fredag kveld. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

I KISS-kostymer og med en rakett ned i bukselinningen ble det raskt hett på scenen, og idrettsstjernen var bokstavlig talt i fyr og flamme.

- Det var nok første og siste gang jeg gjør akkurat det stuntet der. Men i og med at jeg har kjent dem lenge og det er en fantastisk kveld, så sa jeg greit, forteller Carew til Se og Hør etter sending.

CELEBER GJEST: Robbie Williams har flere ganger gjestet det norske programmet og sang i Oslo Spektrum.  Foto: FameFlynet Norway
CELEBER GJEST: Robbie Williams har flere ganger gjestet det norske programmet og sang i Oslo Spektrum. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Å stille lettkledd i skinndress hadde han derimot ingen betenkninger til.

- Antrekket var greit, det var verre å få den greia fyrt opp bak der. Men jeg har kjent gutta i mange år og de forsikret meg om at det ville gå bra.

JUBILANTER: I ti år har Thomas og Harald vært fast fredagsunderholdning for nordmenn.  Foto: FameFlynet Norway
JUBILANTER: I ti år har Thomas og Harald vært fast fredagsunderholdning for nordmenn. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

LES OGSÅ: Kommer til Norge to ganger på fem måneder