«Senkveld»-forvirring etter Blipp-fødsel

TV 2 vet foreløpig ikke om Stian Blipp dukker opp i ukens sending.

SKAL HELENE STYRE SKUTA ALENE?: Det er fortsatt uvisst om «Senkveld»-programleder Stian Blipp (28) dukker opp i denne ukens program, etter at han ble far i helga. Hvorvidt makker Helene Olafsen (28) i så fall skal lede programmet alene, eller sammen med en erstatter, vil TV 2 ikke si noe om. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix
SKAL HELENE STYRE SKUTA ALENE?: Det er fortsatt uvisst om «Senkveld»-programleder Stian Blipp (28) dukker opp i denne ukens program, etter at han ble far i helga. Hvorvidt makker Helene Olafsen (28) i så fall skal lede programmet alene, eller sammen med en erstatter, vil TV 2 ikke si noe om. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Lørdag ønsket Stian Blipp (28) sitt første barn, og dermed også pappatilværelsen velkommen - da kona Jamina Iversen (30) fødte ei lita jente.

Med familieforøkelse følger også fødselspermisjon, der nybakte fedre gjerne holder seg borte fra arbeidsplassen gjennom barnets første uker. Stian Blipp har riktignok ikke hvilken som helst jobb.

Det var allerede kjent at 28-åringen hadde planer om å «løpe ut av studio» dersom datteren skulle melde sin ankomst midt under en «Senkveld»-innspilling.

Ovennevnte scenario ble altså unngått, men hvordan blir det når neste sending skal spilles inn førstkommende torsdag?

Fortsatt uvisst

Overfor Se og Hør forklarer pressekontakt for «Senkveld» i TV 2, Unn Grethe Berge, at Stian Blipp selv ikke er tilgjengelig for kommentar mandag.

POPULÆR DUO: Helene Olafsen og Stian Blipp leder sin første «Senkveld»-sesong sammen i høst. Foto: TV 2
POPULÆR DUO: Helene Olafsen og Stian Blipp leder sin første «Senkveld»-sesong sammen i høst. Foto: TV 2 Vis mer

- Når det gjelder «Senkveld»-opptaket på torsdag, viser jeg til den tidligere saken dere har skrevet. Så får vi se når det nærmer seg torsdag, om det kommer noen endringer i planene eller om vi går for opprinnelig plan, sier Berge.

Tidligere denne måneden forklarte pressekontakten til Se og Hør at de satser på at Blipp ikke uteblir fra de kommende «Senkveld»-innspillingene. Ellers vil «Senkveld»-produksjonen ivareta 28-åringens behov.

- Vi går for at Stian har hjemmekontor og kommer i studio under innspillingene av «Senkveld» etter fødselen, slik at programmet ikke trenger vikar. Så får vi se hva Stian selv ønsker og hvordan vi løser det når pappapermisjonen kommer, fortalte hun.

Hvorvidt makker Helene Olafsen (28) i verste fall skal lede noen «Senkveld»-sendinger alene, eller sammen med en erstatter, har TV 2 foreløpig ingen informasjon om.

GLIMT I ØYET: Stian Blipp gifter seg samme dag som Harry og Meghan. Her kommer han med noen tips til prinsen. Video: Miriam Bakkejord Vis mer

Klar prioritering

Som tidligere nevnt var Blipp tydelig forberedt på at fødselen muligens kunne krasje med en «Senkveld»-innspilling.

BLE FORELDRE: Det er bare et par døgn siden Stian og Jamina Blipp ønsket datteren velkommen til verden. Nå spørs det om førstnevnte dukker opp i torsdagens «Senkveld»-innspilling. Foto: Andreas Fadum
BLE FORELDRE: Det er bare et par døgn siden Stian og Jamina Blipp ønsket datteren velkommen til verden. Nå spørs det om førstnevnte dukker opp i torsdagens «Senkveld»-innspilling. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Telefonen er påslått hele tiden. Akkurat når jeg er på sending ligger den ute på regirommet. Alle har fått streng beskjed at hvis det står “Kjæærstn❤️” på skjermen, så må de komme løpende inn i studio, og da kommer jeg bare til å løpe av gårde, skrev 28-åringen i en mail til Se og Hør tidligere denne måneden, og la til:

- «Senkveld» er gøy, men fødselen skal jeg ikke gå glipp av!

I dette scenarioet var planen at Blipps tv-makker, Helene Olafsen, eventuelt skulle styre skuta alene.

Saken fortsetter under.

SKAL FEIRE: - Fire måneder med spenning og nervøsitet ble forløst i kveld, sier Helene Olafsen og Stian Blipp etter sin første Senkveld-sending. Video: Ruben Pedersen og Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

- Hvis fødselen skjer mens vi er på sending, blir det hjemme-alene-fest for Olafsen. Jeg tipper hun kommer til å kose seg maks, og slå seg helt løs mens jeg er borte, fortalte han, og fortsatte:

- Det er ikke planlagt å få inn en vikar. Nå gleder vi oss til å møte den lille, og så løser vi det praktiske sammen med Helene og redaksjonen. Jeg ser for meg at det blir hjemmekontor de første ukene krydret med Skype, og så får vi se om jeg klarer å forlate redet for å levere en deilig time «Senkveld» på tampen av uka, forklarte programlederen.

Det var sent lørdag kveld at Blipp kunngjorde at han hadde blitt pappa, gjennom flere innlegg på Instagram.

- Velkommen elskede, nydelige datter. Har aldri i mitt liv vært så stolt. Har aldri vært så imponert over et menneske som da jeg så Jamina kjempe seg gjennom 17 timer med rier. Har aldri vært så glad eller grått så mye. Folkens, JEG HAR BLITT FAR, skriver han.

Hektisk år

Blipp delte to bilder av sin nyfødte datter, begge i sort-hvitt. På et av bildene holder han den lille jenta, mens hans kone ligger ved siden av henne på det andre.

At det har vært et begivenhetsrikt år for paret, er det ingen tvil om.

19. mai, samme dag som prins Harry (34) og hertuginne Meghan (37) giftet seg i Windsor, ga også Stian og Jamina hverandre sitt ja.

Saken fortsetter under videoen.

KLINTE TIL: Programleder Stian Blipp og Jamina Iversen ga hverandre sitt «ja» lørdag 19. mai. Foto: Tor Lindseth / Video: Amund Røhne Vis mer

Og bare to dager etter bryllupet, kunne det nygifte paret avsløre at de ventet sitt første barn. De delte begge den gledelige nyheten i hvert sitt Instagram-innlegg.

«I det siste har det virkelig kriblet i magen ... på flere måter. Magen er fremdeles full av sommerfugler, men jeg kan nå røpe at de har selskap av en liten baby der nede. Herregud som vi gleder oss», skrev Jamina til et bryllupsbilde hvor Stian former et hjerte foran magen hennes.

LES OGSÅ: - Kunne ikke fortsette å leve slik

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer