Sendte vagina-melding til kvinnelig popstjerne

Courtney Love sjokkerer igjen.

SENDTE VAGINAMELDING: Courtney Love reagerte spontant, da hun hørte Lana Del Reys tolkning av Nirvanas «Heart-Shaped Box». Foto: Fame Flynet Norway
SENDTE VAGINAMELDING: Courtney Love reagerte spontant, da hun hørte Lana Del Reys tolkning av Nirvanas «Heart-Shaped Box». Foto: Fame Flynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sangeren Lana Del Rey (26) kaprer for tiden førsteplassen på VG-lista topp 40, over de mest solgte albumene i Norge med «Born to Die».

Men en som kan styre sin begeistring for artisten er rockestjernen Courtney Love (48).

Da Lana Del Rey sist uke fremførte Nirvanas 90-tallslåt «Heart-Shaped Box» i Australia, falt det i dårlig smak hos Love, som tidligere var gift med den avdøde vokalisten i bandet, Kurt Cobain.

- Du vet at sangen handler om vaginaen min, ikke sant? Så neste gang du synger den, vær så snill og tenk på vaginaen min, sier hun i en melding til Lana på det sosiale nettverket Twitter.

Lana Del Rey har ikke svart på kritikken, og Courtney har nå slettet meldingene hun publiserte på mandag. Nettstedet Stereogum rakk imidlertid å lagre en skjermdump av meldingene før de ble slettet, og publiserer dem på sin nettside.

Courtney giftet seg med den nå avdøde vokalisten Kurt Cobain i 1992, omtrent samtidig som låta ble skrevet. Den ble senere utgitt på albumet «In Utero», og nådde førsteplass på Billboards toppliste for moderne rock.

Det er ikke første gang Love skaper rabalder på Twitter. I april sa hun at hun ville drepe rockeren Dave Grohl, fordi han angivelig prøvde å sjekke opp datteren hennes Frances (19).


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.


LES OGSÅ: Puppeglipp for Coutrney


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer