Ryan Reynolds:

Sendte sin hysteriske timeplan til fansen

Skuespilleren har denne uken planer om å skape fred i verden, finne en ny hårsveis og gråte foran en fremmed.

SPØKEFUGL: Skuespiller Ryan Reynolds er glad i morsomme påfunn, og grep sjansen til å dra en spøk da han klarte å dele e-postadressen sin med hele verden. Foto: NTB Scanpix
SPØKEFUGL: Skuespiller Ryan Reynolds er glad i morsomme påfunn, og grep sjansen til å dra en spøk da han klarte å dele e-postadressen sin med hele verden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den canadiske «Deadpool»- stjernen Ryan Reynolds (41), er kjent for å lire av seg morsomme påfunn, og denne uken var intet unntak.

Forrige måned gjestet 41-åringen «The Tonight Show» med programleder Jimmy Fallon (43), og da presterte han å dele jobbmailen sin med hele verden.

Ifølge Eonline har skuespillerstjernen denne uken laget et festlig automatisk svar til fansen, når man sender en e-post til «[email protected]».

Saken fortsetter nedenfor.

Svaret du automatisk får tilsendt er et bilde av skuespillerens personlige ukeplan, og en melding som lyder:

«Bruce, se nedenfor. Jeg er helt oversvømt. Aldri i livet om jeg klarer å presse mer inn i timeplanen».

Hvis du tar rask titt på timeplanen, er det mye på skuespillerkjekkasens agenda denne uken, og det er tydelig at han har storkost seg med å fylle inn timeplanen med morsomheter.

TIMEPLAN: Denne ukeplanen får du automatisk tilsendt hvis du sender en mail til Ryan Reynolds jobbmail. Foto: Skjermdump
TIMEPLAN: Denne ukeplanen får du automatisk tilsendt hvis du sender en mail til Ryan Reynolds jobbmail. Foto: Skjermdump Vis mer

Ville skape fred i verden

På timeplanen ser man at Ryan hadde satt av nesten hele mandagen til å trene, sole seg og vaske klær.

Senere på kvelden skal det ha vært duket for en visning av filmen «A Simple Favor», hvor skuespillerkona Blake Lively (31) spiller en av hovedrollene.

I den anledning så 41-åringen seg nødt til å legge ved en personlig påminnelse til seg selv:

«Ingen skilsmissevitser!!»

En time senere ser det ut til 41-åringen hadde store planer om å snike seg ut av filmvisningen, men han la ved et eget notat til seg selv:

«Det kan ikke alltid handle om deg. Dette er hennes øyeblikk. Ta deg sammen, din drittsekk».

Saken fortsetter nedenfor.

EKTEPAR: Ryan og Blake har vært gift siden 2012, og har to døtre sammen. Foto: NTB Scanpix
EKTEPAR: Ryan og Blake har vært gift siden 2012, og har to døtre sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Onsdagen derimot sto det litt av hvert på agendaen til moromannen. Han hadde blant annet satt av en hel time til å finne ut hvordan han kan skape fred i verden, for deretter å bruke en time av dagen på å redde miljøet.

Å finne seg en ny hårsveis, valgte han derimot å sette av hele seks timer til.

Saken fortsetter nedenfor.

- Gråte foran en fremmed

Den og festlige timeplanen vil ingen ende ta, og torsdagen benyttet Ryan morgenen til å blant annet hente barna på en «barne-kennel» for kjendiser.

Denne helgen har han ifølge timeplanen satt av store deler av lørdagen til å se filmen «Paddington 2» alene for hundrede gang.

Det er også satt av tid til både å gråte foran en fremmed, og en romantisk date.

Sist men ikke minst skal Ryan bruke hele søndagen på utkikk etter filmroller med «en sterk mannlig karakter».

Det er trygt å si at ukeplanen skuespilleren har servert fansen bør tas med en klype salt, men det er ikke til å stikke under en stol at Ryan har en god sans for humor.

En fan så seg nødt til å skrive et Twitter-innlegg etter å ha mottatt den hysterisk morsomme ukeplanen.

Ryan var rask til å svare på Twitter-innlegget at «det ikke var meningen å legge ved sin personlige timeplan, og at man skal se bort ifra den».

Rykteflom

Skuespillerparet Blake og Ryan er kjent for å være spøkefugler begge to, og de elsker å gjøre pek mot hverandre på sosiale medier.

Duoen har vært regnet som et Hollywoods mest stabile par, men tidligere i år har forholdet, ifølge People, vært preget av spekulasjoner og rykter om at ekteskapet skal ha vært på bristepunktet.

Påstandene gikk blant annet ut på at duoen, som sammen har døtrene James (3) og Inez (1), ikke får tilbrakt nok tid sammen.

Saken fortsetter under bildet.

FIREBARNSFAMILIE: F.v Datteren James, Ryan Reynolds og Blake Lively med datteren Inez på fanget. Her avbildet under avdukingen av Ryan Reynolds sin egen«Hollywood Walk of Fame» - stjerne i 2016. Foto: NTB Scanpix
FIREBARNSFAMILIE: F.v Datteren James, Ryan Reynolds og Blake Lively med datteren Inez på fanget. Her avbildet under avdukingen av Ryan Reynolds sin egen«Hollywood Walk of Fame» - stjerne i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det syntes ikke Ryan noe om, og valgte tidligere i år å ta bladet fra munnen om ryktene i et Twitter-innlegg.

- Hadde det bare vært så vel! Jeg kunne trengt mer alenetid, fleipet 41-åringen på sin Twitter-konto.

Skuespillerkjekkasens svar ble hyllet av fansen, og det viste seg at til tross for at ekteparet har travle karrierer på hver sin kant, var alt i skjønneste orden.

LES OGSÅ: Blake Lively viser stolt frem sin vaskebrett-mage

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer