TELEFONTRØBBEL: Anna Faris hadde nok en del å forklare etter at hun sendte en sex-SMS til sin egen far istedenfor ektemannen. Foto: All Over Press
TELEFONTRØBBEL: Anna Faris hadde nok en del å forklare etter at hun sendte en sex-SMS til sin egen far istedenfor ektemannen. Foto: All Over PressVis mer

Sendte sex-SMS til sin egen far

Filmstjernens pappa trodde ikke sine egne øyne da han slo på mobiltelefonen...

SEHER.NO: Filmstjernen Anna Faris (34) overrasket for to år siden mange da hun giftet seg i hemmelighet med sin kjæreste Chris Pratt.

Men Faris' pappa ble nok enda mer overrasket da han etter bryllupet mottok en sex-SMS fra sin egen datter!

Anna - kjent fra blant annet «Scary Movie»-filmene - avslørte telefon-tabben da hun i desember var gjest i talkshowet til komikeren Ellen DeGeneres.

Tekstmeldingen var nemlig ment for hennes ektemann, i et forsøk på å piffe opp ekteskapet.

- Vi sendte hverandre sexy meldinger hver onsdag. Men en gang sendte jeg en melding til faren min istedenfor. Jeg skrev «jeg kan ikke vente til jeg får deg til sengs i kveld», sier Anna ifølge nettavisen Metro.

Faris avslørte at hun også har vært nære på å tabbe seg ut flere ganger. Det førte til at hun og ektemannen måtte slutte med de frekke tekstmeldingene.

- En gang holdt jeg på å sende en melding til min manns nevø, som er ni år gammel. Men vi har stoppet med alle meldingene nå, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Giftet seg i hemmelighet