Sendte puppebilde til ektemannen

Mariah Carey ville ha Nick Cannon hjem fortest mulig.

SEOGHØR.NO: Popstjernen Mariah Careys (43) ektemann Nick Cannon (33) feiret tirsdag denne uke 33 år.

På selve dagen ville Mariah ha ektemannen hjem fra jobb fortest mulig og brukte bokstavelig talt alle hjelpemidlene hun hadde tilgjenglig.

Popstjernen la opp et lettkledd bilde av seg selv på Instagram, med formaningen om at ektemannen skulle kjappe seg hjem.

 Foto: Stella Pictures
Foto: Stella Pictures Vis mer

- Gratulerer med bursdagen til ektemannen min Nick Cannon. Elsklingen min, jeg venter på deg. Hahaha! KKLB! GHL! Mwah!!!, skrev Carey som kommentar til bilde.

Hvordan resten av bursdagsfeiringen til paret ble skal vi unnlate å spekulere i. Men vi tør gjette på at Nick hadde en helt grei bursdagsfeiring hjemme sammen med Mariah.

GODT GIFT: Mariah Carey giftet seg i fjor med den 11 år yngre skuespilleren og sangeren Nick Cannon. Foto: All Over Press
GODT GIFT: Mariah Carey giftet seg i fjor med den 11 år yngre skuespilleren og sangeren Nick Cannon. Foto: All Over Press Vis mer

Mariah Carey og ektemannen giftet seg i 2008. Sammen har de tvillingene Monroe og Moroccan (2).

I disse dager er hun i full gang med å spille inn sitt fjortende soloalbum, og har ifølge The Sun fortalt at albumet bærer preg av å være «en ny æra» for henne stilmessig:

- Det er mange flere rå ballader enn folk sannsynligvis regner med. Det er også mange up-tempo-låter og typiske signatur-sanger som representerer mine forskjellige aspekter som artist.

LES OGSÅ:  - Så ut som jeg hadde lagt på meg 4000 kg

Mistet nesten bikinitoppen på badeferie:

Se Mariah Carey i en minimal bikini: