Sendte nakenbilde til sønnens tannlege

- Jeg hylte så høyt jeg kunne da jeg oppdaget det, sier Jenny McCarthy.

OOPS: McCarthy presterte å sende et nakenbilde av seg selv til sønnens 80 år gamle tannlege. Foto: All Over Press
OOPS: McCarthy presterte å sende et nakenbilde av seg selv til sønnens 80 år gamle tannlege. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I den kommende sommerutgaven av bladet Playboy kaster TV-stjernen Jenny McCarthy (39) klærne. Men allerede før bladet kommer i hyllene, fikk tannlegen til stjernens sønn en overraskelse.

McCarthy presterte nemlig å sende et nakenbilde av seg selv til tannlegen uten at hun mente det.

- Sønnen min Evan (10) våknet opp og sa: «Det er noe rart på tannkjøttet mitt». Jeg så en verkebyll som omtrent var på vei ut av munnen hans og tenkte: «Herregud, så ekkelt!» Så jeg ringte tannlegen og han ba meg om å ta et bilde av den og sende til ham. Så jeg fulgte instruksjonene men da jeg skulle sende bildet, gjorde jeg en feil og sendte et nakenbilde. Det er helt sant, sa hun i et intervju i «The Wendy Williams Show» ifølge Us Magazine.

Bildet var i utgangspunktet til McCarthys nye kjæreste, Brian Urlacher (34). Da McCarthy oppdaget hva hun akkurat hadde gjort, skrek hun.

- Tannlegen er omtrent 80 år gammel. Jeg skrek bokstavelig talt så høyt jeg kunne, forklarer McCarthy.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nektet å barbere seg for Playboy

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer