INTENS KAMP: «Jakten»-kjendis Inga Berit Lein (36) og «Jegertvilling»-halvdel Johanne Thybo Hansen møttes til tautrekkingsduell i kveldens episode av «Farmen kjendis». Foto: Alex Iversen / TV 2
INTENS KAMP: «Jakten»-kjendis Inga Berit Lein (36) og «Jegertvilling»-halvdel Johanne Thybo Hansen møttes til tautrekkingsduell i kveldens episode av «Farmen kjendis». Foto: Alex Iversen / TV 2Vis mer

«Farmen kjendis»:

Sendte hjem «Jegertvilling»-Johanne etter tv-bråk

- Rettferdig, sier Inga Berit Lein (36).

Å si at det hersket fred og fordragelighet mellom «Farmen»-kjendisene i den tredje av totalt seks tv-uker, er som å påstå at jorda ikke er rund.

Etter at Erlend Elias Bragstad (35) valgte å trekke seg brått fra programmet tidligere i kveld, på bakgrunn av en hemmelig plan som skapte et spetakkel uten sidestykke på tv-gården, fikk sagaen en slags ende i kveldens tautrekkingstvekamp mellom «Jegetvilling»-Johanne (25) og «Jakten»-kjendis Inga Berit Lein (36).

Begge damene kjempet med nebb og klør for å sikre seg videre opphold, før førstnevnte, etter 40 lange minutter, omsider trakk det lengste strået.

«FARMEN-NACH»: Hva er de største snakkisene fra denne ukas «Farmen kjendis»? Og hvorfor i alle dager valgte Erlend Elias Bragstad (35) å trekke seg brått fra programmet? Vi har sistnevnte, sammen med tidligere «Farmen kjendis»-profil Tore Petterson, i studio. Video: Per Ervland Vis mer

Hemmelig spill

Overfor Se og Hør erkjenner Inga Berit Lein at seieren kommer med en bismak.

- Hele uka har vært et eneste stort kaos. Det er synd at det endte med at både Johanne og Erlend Elias reiste hjem, forteller hun.

Det var tidligere i uka, delvis gjenfortalt i onsdagens episode, at idyllen for alvor begynte å slå sprekker på tv-gården. Gnisningene oppsto etter at storbonden Bragstad og Johanne Thybo Hansen begynte å planlegge sistnevntes hjemreise i kulissene - da hun var i ferd med å miste motivasjonen til å fortsette oppholdet.

For å unngå at de resterende deltakerne skulle få nyss om duoens hemmelige plan, valgte Bragstad å utpeke «Jakten»-profil Inga Berit Lein (36) til førstekjempe i stedet. På den måten kunne Lein velge Johanne som andrekjempe, og være sikret seier.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Problemet var bare at Lein, som en protest mot Bragstad og Thybo Hansens hemmelige spill, nektet å velge «Jegertvilling»-profilen til sin motstander.

GOD KLEM: Johanne Thybo Hansen fikk tre uker i «Farmen»-universet før hun måtte reise hjem. Foto: Alex Iversen / TV 2
GOD KLEM: Johanne Thybo Hansen fikk tre uker i «Farmen»-universet før hun måtte reise hjem. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Bedre ble det ikke da Thybo Hansen ombestemte seg, og ikke ville hjem likevel.

- I en boble

- Jeg ble en ufrivillig del av deres spill, og det ble uendelig mye styr på et tidspunkt. Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å velge Johanne som andrekjempe, men når hun likevel ville bli værende, og Erlend Elias attpåtil trakk seg, synes jeg det var mest rettferdig å sende henne i kamp, forteller Inga Berit Lein.

- Og hvis Erlend Elias ikke hadde valgt å forlate gården?

- Da hadde jeg mest sannsynlig valgt en annen motstander, nettopp for å unngå at Erlend Elias ble storbonde neste uke.

Forvirret? Les alt om kveldens «Farmen»-bråk her.

Trønderen understreker at hun ikke har noe uoppgjort med verken Bragstad eller Thybo Hansen.

- Jeg trodde ikke vi var i en boble der inne, men når jeg ser det utenfra i etterkant, er det akkurat det vi er. Det skjer mye i kampens hete, men jeg har aldri båret nag til noen. Heldigvis er «Farmen» bare et tv-program, sier hun.

Johanne Thybo Hansen har ikke besvart Se og Hørs gjentatte henvendelser.

LIKE: Slik ser du forskjell på Jegertvillingene i Farmen Kjendis. Kristine og Johanne Thybo Hansen viser hvordan man ser forskjell. Video: Julie Solberg / Dagbladet Vis mer