Sendte dildo til Moss

Lindsay Lohan bestemte seg for å gi modellvenninnen Kate Moss litt ekstra selskap i senga.

SAVNER PETE: Kate Moss er kjent for sitt av og på-forhold til rocker Pete Doherty. Nå har Lindsay gitt henne noe å trøste seg med på alenekveldene... Bildet er fra dokumentarfilmen "Who the f**k is Pete Doherty". Foto: Stella Pictures
SAVNER PETE: Kate Moss er kjent for sitt av og på-forhold til rocker Pete Doherty. Nå har Lindsay gitt henne noe å trøste seg med på alenekveldene... Bildet er fra dokumentarfilmen "Who the f**k is Pete Doherty". Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
En hjelpende hånd!

I løpet av sin hete ferie med kjæresten Harry Morton (25), moret "Mean Girls"-skuespilleren seg med å sende sex-leketøy til sine venninner.

Moss (32) fikk ifølge Daily Star en stor dildo av typen "De Luxe-kaninen".

Kanskje var det de hyppige fraværene til Kates venn Pete Doherty (27) - som stadig legges inn til avvenning -  Lindsay (20) hadde i tankene?

Moss har ennå ikke kommentert den spretne gaven, men er ingen fersking når det gjelder sex-leker. I mars skal hun ha brukt over 2000 kroner på en gullbelagt dildo under en handletur i New York!

Kanindildoen kommer med de varmeste anbefalinger fra avsenderen.

-Lindsay sier den er kjempemorsom, sier en kilde til avisa.

Lohans mange kritikere mener imidlertid hun burde slutte med spøkene og satse på karrieren. Rødtoppen har tidligere fått på pukkelen av filmselskapene for sin useriøse holdning.

Sexgaver er neppe den beste veien å bedre ryktet på...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer