Donald Trump:

Sendte Celina på do for å sjekke opp Melania

Da Trump falt for sin førstedame, var han på date med Celina Midelfart. 

NEKTET: Trump ba om å få Melanias telefonnummer, men hun sa nei siden han kom sammen med en annen. Senere ringte hun ham - og resten er historie. Foto: NTB scanpix 
NEKTET: Trump ba om å få Melanias telefonnummer, men hun sa nei siden han kom sammen med en annen. Senere ringte hun ham - og resten er historie. Foto: NTB scanpix  Vis mer

(Se og Hør): Den amerikanske presidenten Donald Trump (70) har alltid vært glad i å omgi seg med skjønnheter.

Historiene om damene han har hatt med på date er mange, helt siden han ble kjent som en styrtrik og frittalende forretningsmann. I årevis var han hele verdens missegeneral, og eide Miss Universe-kåringen.

Leide hos Trump

På slutten av 90-tallet ble forretningsmannen kjent med den 25 år gamle norske kosmetikkarvingen Celina Midelfart (44)

GIKK UT SAMMEN: Norske Celina Midelfart var Donald Trumps date da han traff Melania. Foto: REX
GIKK UT SAMMEN: Norske Celina Midelfart var Donald Trumps date da han traff Melania. Foto: REX Vis mer

Hun var i New York for å studere ved anerkjente Stern School of Busniess, og leide leilighet i det eksklusive leilighetsbygget Trump Tower på Manhattan.

En nyseparert Donald Trump syntes at den unge og rike studenten var et hyggelig bekjentskap, og de ble i 1998 stadig sett sammen på både dag- og kveldstid - på tross av aldersforskjellen på 26 år.

På sjekker´n

En kveld høsten 1998 hadde Trump med seg Celina på fest på Manhattan-nattklubben Kit Kat Klub. Her skulle livet hans bli forandret for alltid, ifølge det anerkjente magasinet Vanity Fair.

Her oppdaget nemlig Trump den da 28 år gamle slovenske modellen Melania Knauss (47).

- Jeg ble helt besatt, innrømmet Trump i magasinet GQ i 2016.

Han forklarer til bladet at han «sendte Celina på do», slik at han selv kunne snike seg over til Melania for å få telefonnummeret hennes. Men det fikk han ikke.

Melania syntes nemlig ikke det var riktig å gi Trump nummeret sitt, siden han var på date med en annen kvinne. I stedet fikk hun nummeret hans. Ifølge Vanity Fair ringte hun ham litt senere og ba ham med ut.

Det siste bildet av Trump med Celina i armkroken er fra 12. september 1998. Det første bildet av ham på date med Melania er fra 28. september - bare 16 dager senere.

Våren 1999 ble Celina Midelfart sammen med Kjell Inge Røkke (58), og flyttet hjem til Norge. De var Norges heteste par helt til høsten 2001, da Celina flyttet ut av den norske milliardærens leilighet på Aker Brygge.

Saken fortsetter under bildet.

EKSTER: Celina Midelfart og Kjell Inge Røkke var sammen da Celina flyttet hjem til Norge. Foto: NTB scanpix 
EKSTER: Celina Midelfart og Kjell Inge Røkke var sammen da Celina flyttet hjem til Norge. Foto: NTB scanpix  Vis mer

Donald fridde

Trump på sin side, ble så betatt av den slovenske modellen som avviste ham, at han gjorde henne til sin tredje kone.

De giftet seg i en stjernespekket seremoni i 2005, og festen foregikk på Trumps luksuriøse ferieresidens Mar a Lago.

12 år etter er paret fremdeles lykkelige. De har sønnen Baron (11) sammen - og Melania har blitt USAs førstedame.

Glemmer aldri

Likevel har Donald Trump fortsatt plass til Celina i sitt hjerte. Hun var hans siste flamme - før han slo seg til ro med Melania.

Da Se og Hør møtte ham til intervju i Trump Tower i 2004, var han rask til å spørre etter sin norske venninne. Vår reporter benyttet sjansen til å spørre hvor lenge han hadde vært sammen med den norske kosmetikkarvingen?

- Litt over ett år. Så møtte jeg noen andre, du vet hvordan det er, sa Trump til Se og Hør og blunket lurt.

Saken fortsetter under bildet.

STOLT SOM EN HANE: Donal Trump svingte seg med sin unge kone på ballet etter at han ble innsatt som president i januar i år. Foto: NTB scanpix
STOLT SOM EN HANE: Donal Trump svingte seg med sin unge kone på ballet etter at han ble innsatt som president i januar i år. Foto: NTB scanpix Vis mer

Avviser forhold

Celina har alltid avvist at hun og den 26 år eldre forretningsmannen hadde et kjærlighetsforhold.

- Vi er gode venner og vi har i blandt gått utt sammen. En «date» har åpenbart et annet og alvorligere innhold i Norge enn i USA, sa hun til VG i 1998.

Senere har hun fortsatt og avvise at hun var Trumps kjæreste.

- Det medfører overhodet ikke riktighet, og har aldri vært sant. Donald Trump og jeg har aldri vært annet enn gode venner, har hun sagt til VG ved en senere anledning.

PÅ TRIBUNEN: Tor Olav Trøim og Celina Midelfart på eliteseriekamp i Oslo i fjor. Foto: NTB scanpix 
PÅ TRIBUNEN: Tor Olav Trøim og Celina Midelfart på eliteseriekamp i Oslo i fjor. Foto: NTB scanpix  Vis mer

Fant lykken i Norge

Celina Midelfart fant etter hvert den store kjærligheten på hjemmebane.

Hun har vært sammen med den suksessfulle investoren Tor Olav Trøim (54) siden 2007. Paret forlovet seg i 2009.

De bor i Londons mest eksklusive nabolag, fasjonable Eaton Sqaure Belgravia. Leiligheten deres er ikke akkurat på størrelse med det hvite hus, men paret og sønnen Olav (6) har likevel romslige 200 kvadratmeter å boltre seg på, ifølge Dagens Næringsliv.

Se og Hør har bedt om kommentar fra Celina Midelfart til Trumps påstander, men vi har ikke fått svar.

LES OGSÅ: - Nå venter jeg spent på bryllupet

FLOTT PAR: Celina har skapt en familie med investoren Tor Olav Trøim. Selv om han er eldre enn henne - så er han yngre enn Donald Trump. Her i 60 årsdagen til Christen Sveaas i fjor sommer. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør 
FLOTT PAR: Celina har skapt en familie med investoren Tor Olav Trøim. Selv om han er eldre enn henne - så er han yngre enn Donald Trump. Her i 60 årsdagen til Christen Sveaas i fjor sommer. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør  Vis mer