BRÅ STOPP PÅ TURNEEN: John Mayers appendektemi satte en stopper for turneen med «Dead & Company». Foto: Scott Roth / Invision / AP
BRÅ STOPP PÅ TURNEEN: John Mayers appendektemi satte en stopper for turneen med «Dead & Company». Foto: Scott Roth / Invision / APVis mer

John Mayer:

Sendt til sykehus i hui og hast

Rockestjernen John Mayer må utsette planlagt konsert i New Orleans etter mistanke om blindtarmbetennelse.

(Se og Hør): Musikeren John Mayer (40), ble tirsdag hasteinnlagt på sykehuset i New Orleans for en blindtarmsoperasjon.

Det bekrefter en av Meyers representanter til People.com.

Mayer har vært på turné med rockebandet «Dead & Company» de siste månedene, og skulle etter planen spille konsert samme kveld som han ble lagt inn på sykehuset. Konserten er nå utsatt og vil bli satt opp igjen på et senere tidspunkt. Dette meldte bandet i en uttalelse etter at nyheten ble kjent.

- Grunnet John Mayers hasteoperasjon, blir vi nødt til å utsette konserten med «Dead & Company» 5. desember i New Orleans, skriver de på Twitter.

Gitaristen, som tidligere i år slapp sitt syvende album, «The Search for Everything», har også en rekke kommende solokonserter, og det er foreløpig usikkert hvordan disse vil bli påvirket av Mayers sykehusopphold.

Bandet var raskt ute med å ønske Meyer god bedring på sosiale medier.

Frontmann i «Dead & Company», Bob Weir, tok til Twitter og la ut et bilde av de to med bildeteksten «Ønsker John god bedring. Bli frisk raskt, min venn».

«Jeg har blitt kjent med John både på og av scenen de siste årene. Musikken, fellesskapet og energien John bringer til Dead & Company og vår Greatful Dead-katalog er helt spesiell. Ønsker han god bedring og håper han er raskt tilbake på turneen», skrev Mickey Hart på Twitter.

Saken fortsetter under bildet.

DEAD & COMPANY: John Mayer har spilt med bandet siden 2015. Her avbildet med to av medlemmene, bill Kreutzmann og Bob Weir. Foto: Robert Altman / Invision / AP
DEAD & COMPANY: John Mayer har spilt med bandet siden 2015. Her avbildet med to av medlemmene, bill Kreutzmann og Bob Weir. Foto: Robert Altman / Invision / AP Vis mer

Mayer ble med i bandet «Dead & Company», som består av «Grateful Dead»-medlemmene Mickey Hart, Bill Kreutzmann og Bob Weir, i 2015, og har spilt med dem med jevne mellomrom siden.

- Det er veldig interessant å være fan av ett spesifikt band, for så å kunne tilby dem den lidenskapen man har for musikken deres, sa Mayer til People den gangen.

LES OGSÅ: Hollywood-damene faller som fluer for John Mayer