Stina Bakken:

Sendt til sykehus etter voldshendelse

Toppbloggeren Stina Bakken ble slått av en fremmed mann.

VOLDSHENDELSE: Stina Marie Bakken, kanskje best kjent som «Stinablogg», har de siste åra klatret seg oppover blogglisten. Torsdag hadde hun en ubehagelig opplevelse på stranda i Sandefjord. Foto: Privat
VOLDSHENDELSE: Stina Marie Bakken, kanskje best kjent som «Stinablogg», har de siste åra klatret seg oppover blogglisten. Torsdag hadde hun en ubehagelig opplevelse på stranda i Sandefjord. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Toppblogger og deltaker i den kommende «Farmen kjendis»-sesongen, Stina Marie Bakken (26) ble torsdag ettermiddag utsatt for en voldshendelse da hun var på stranda. Dette skjedde på Skjellvika i Sandefjord rundt klokka 14.

Hendelsen delte Bakken på bloggen sin. Saken ble først omtalt av TV 2.

Til Se og Hør forteller Bakken at hun var på tur med hunden sin, Chloe, da en mann kom gående bortover brygga der de satt og koste seg. Hunden skvatt, og begynte å bjeffe.

- Jeg hadde henne i bånd, og dro henne til meg da han kom, men han begynte å skrike og rope til meg at jeg måtte få kontroll på hunden min, sier hun.

POPULÆR: Stina Bakken er en av Norges største bloggere. Her med kjæresten Pelle K. Foto: NTB Scanpix
POPULÆR: Stina Bakken er en av Norges største bloggere. Her med kjæresten Pelle K. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det suste i hodet

Bakken skal ha bedt mannen om å gå videre, før han brått slo henne i kjeven med all sin kraft. Da gikk det i svart.

- Det suste i hodet mitt, og gjorde kjempevondt. Da jeg kom til meg selv spurte jeg hva han driver med, og han sa at jeg ikke bør ha hund hvis jeg ikke har kontroll på den, forteller hun.

Etter å ha snakket med politiet ble Bakken sendt til legevakten, før hun derfra ble sendt videre til sykehuset. I går kveld kom hun hjem. Til Se og Hør forteller hun at hendelsen har satt spor.

SENDT TIL LEGEVAKTEN: Toppbloggeren ble sendt til legevakten etter å ha snakket med politiet. Derfra ble hun sendt til sykehuset, der hun fikk konstatert hjernerystelse. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse
SENDT TIL LEGEVAKTEN: Toppbloggeren ble sendt til legevakten etter å ha snakket med politiet. Derfra ble hun sendt til sykehuset, der hun fikk konstatert hjernerystelse. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse Vis mer

- I dag har jeg veldig vondt i hodet, nakken og kjeven. Jeg føler meg forslått og sliten, og er bare helt satt ut av hele opplevelsen, forteller 26-åringen.

Mannen er foreløpig ikke funnet, men Bakken gjør alt i sin makt for å finne ham.

- Jeg har ikke lyst til å leve i et land der noen slipper unna med noe sånt, så jeg håper at han blir straffet for dette, sier hun avslutningsvis, og legger til at hun på bloggen har lagt ut en beskrivelse av mannen og kontaktinfo til politiet hvis noen har sett eller vet noe om mannen.

Politiet etterforsker

Kommunikasjonsrådgiver i Sør-Øst politidistrikt, Tommy Hjorth-Lillefjære, bekrefter overfor Se og Hør at hendelsen fant sted og at politiet jobber med saken.

- Jeg kan bekrefte at politiet kl. 14:18 i går fikk melding om at en person skulle ha blitt slått i ansiktet i Skjellavika i Sandefjord, sier han, og legger til:

- Patruljen søkte etter gjerningspersonen i området uten hell, og har nå opprettet sak på forholdet.

LES OGSÅ: - Disse er noen av verdens mest berømte Youtube-stjerner

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer