«Skal vi danse»

Sendt til legevakten

Santino Mirenna skadet seg under kveldens «Skal vi danse»-sending.

SKADET: Emilie Nerengs dansepartner Santino Mirenna skadet seg under lørdagens sending. Foto: NTB Scanpix
SKADET: Emilie Nerengs dansepartner Santino Mirenna skadet seg under lørdagens sending. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NYDALEN (Se og Hør): Lørdagens «Skal vi danse»-sending er i full gang, men knappe 45 minutter ute i sendingen ble Emilie «Voe» Nerengs dansepartner Santino Mirenna skadet.

De to hadde med seg Sophie Elise Isachsen på parketten da Mirenna plutselig pådro seg en skade i skulderen. Han fullførte dansen, men løp av parketten så fort det var dommernes tur.

Han blir nå hentet av ambulanse for det som mistenkes at kan være en skulder ute av ledd.

- Jeg hørte at det skjedde, sa dommer Merete Lindegjerde.

UANSTENDIG: Aleksander Hetland og Nadya Khamitskaya Andersen er med en uke til i «Skal vi danse». De har blant annet fått høre at de er uanstendige. Dette sier kjærestene deres. Reporter & Klipp: Thea Hope. Video: Ingebjørg Iversen /TV 2/ Rød Løper Vis mer

Flere skader

Dorthe Skappel, som i kveld danser sammen med Victor Solberg, har pådratt seg en og annen skade gjennom tv-karrieren. I 2007 slo hun blant annet hodet hardt i isen under talentkonkurransen «Isdans».

- Det er helt utrolig at han klarte å gjennomføre. Det må ha gjort noe inni h**vete vondt, sier Skappel til Se og Hør.

Hun fortsetter:

- Jeg vet hvordan det der er. Jeg er imponert over hvordan han fortsatte for ikke å ødelegge for Emilie.

HER SKJER DET: Her får Mirenna skulderen ut av ledd. Foto: Espen Solli/ TV 2
HER SKJER DET: Her får Mirenna skulderen ut av ledd. Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis mer

Selv om vi foreløpig er få uker inn i konkurransen, er det ikke den første skaden i årets sesong. Før premieren hadde også Emilie Nereng pådratt seg en skade i ribbeina. Hun ble skadet allerede på andre trening, og kunne fortelle til TV 2 at smertene fortsatt hadde vedvart helt opp til premieren.

Hun sto ikke i fare for å måtte trekke seg av helsemessige grunner, men dansepartneren bestemte seg for å ta visse forholdsregler før de svingte seg på parketten.

Gjorde comeback

Denne uken var det en såkalt «all stars»-sending, hvor flere av deltakerne fra tidligere sesonger gjorde comeback på parketten med årets deltakere.

UTE AV SKAL VI DANSE: Bahareh Letnes og Tom-Arild Hansen røk lørdag ut av «Skal vi danse», til stor skuffelse for Per Sandberg. Video: Henriette Eilertsen / Rød Løper Vis mer

Sophie Elise (24) danset som kjent med Emilie og Santino, etter at hun forrige sesong trakk seg fra konkurransen, til tross for at bloggeren var blant favorittene til å stikke av med seieren.

Hun valgte å trekke seg for å fokusere på sin mentale helse.

LES OGSÅ: Dette jobber «Skal vi danse»-proffene egentlig med

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer