«Forræder»:

Sendt til legevakten: - En mild psykose

Én av deltakerne i «Forræder» ble tatt ut av produksjonen.

SPISTE IKKE: Sander «Randulle» Dale forteller nå at det psykiske spillet til slutt tok overhånd, og produksjonen måtte gripe inn. Reporter: Kine Falch. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at TV 2s nye storsatsing «Forræder» har blitt godt tatt imot av nordmenn på fredagskveldene.

Tidligere i år ble de 20 kjendisene spurt om å være med i det psykologiske spillet, og lite visste de om hva som faktisk ventet dem. Det ble nemlig ikke bare en gøy opplevelse.

I løpet av noen få dager med intenst spill, ble det til slutt for mye for Sander «Randulle» Austad Dale (24). Produksjonen så nemlig ingen annen utvei enn å sende ham til legevakten.

Det var TV 2 som først omtalte saken.

SPØKELSER: TV 2 og Mads Hansen gikk drastisk til verks for å dytte «Forræder»-deltakerne så langt inn i bobla som mulig. Video: Rød Løper/TV 2/Netflix Vis mer

- Glemte å spise

Overfor Rød Løper forteller 24-åringen at han ble psykisk nedbrutt etter noen intense dager med innspilling.

- Jeg ble jo helt besatt av å finne ut hvem som var «the bad guys», og når jeg ikke fikk det til, gikk jeg i kjelleren, sier han og følger opp:

- Så jeg satt ofte oppe hele kvelden og glemte å spise mat. Jeg prøvde meg også på Sherlock Holmes-tegninger og dro den røde tråden til den andre, men når det ikke fungerte, så raknet det jo bare helt sammen.

TATT UT: Sander Austad Dale ble på et tidspunkt tatt ut av produksjonen av «Forræder». Foto: TV 2
TATT UT: Sander Austad Dale ble på et tidspunkt tatt ut av produksjonen av «Forræder». Foto: TV 2 Vis mer

Videre forklarer Dale at det hele gikk så langt at han på et tidspunkt ble dratt ut av produksjonen.

- Det var fordi jeg mistet hodet helt. Jeg satt kanskje to timer og bare vugga litt frem og tilbake, etter at en teori gikk ad undas. Og da sa produksjonen til meg «enten må du sove nå, eller så drar vi deg ut». Da var jeg jo keen på å sove litt, men så var det rett tilbake til galehuset.

ENDELIG: De har famlet i blinde, men endelig klarte de lojale å ta en forræder i den psykologiske TV 2-serien. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- En mild psykose

På spørsmål om hva som skjedde på legevakten, og om han fikk behandling, svarer han:

- De målte blodtrykket mitt og sjekket at alt var opp til standard. Det var det tydeligvis.

24-åringen fortsetter:

- Vi konkluderte vel med at det var en mild psykose på et tidspunkt. Det er moro da. Jeg synes det er gøy, for da har du virkelig vært med for å spille spillet.

LES OGSÅ: - Jeg er forbanna på ham

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer