Sendt til avvenning

Realitystjernen Mike «The Situation» Sorrentino til rehab etter årevis med vill festing.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ifølge det amerikanske nettstedet TMZ er «Jersey Shore»-stjernen Mike Sorrentino (29), bedre kjent som «The Situation», til behandling for rusmisbruk.

Sorrentino er en av stjernene i realityserien «Jersey Shore», om en gjeng festglade og italiensk-amerikanske ungdommer. I serien er Sorrentino en vilter partygutt som drikker mye og sjekker opp jenter hver kveld.

Mellom innspillingene livnærer stjernen seg av nattklubbåpninger og festopptredener verden over, noe som ikke akkurat skal ha hjulpet på rusmisbruket.

En representant for stjernen bekrefter at Sorrentino har vært borte fra rampelyset noen uker, men nekter å avsløre hvor han har vært.

- De siste ukene har Mike tilbrakt på et ukjent sted for tiltrengt hvile etter et svært hektisk program, sier pressetalsmannen ifølge TMZ.

Tidligere denne uken annonserte MTV at de begynner innspillingen av den sjette sesongen av «Jersey Shore» denne sommeren. Med Sorrentino rett fra rehabilitering og Nicole «Snooki» Polizzi (24) høygravid er det duket for en annerledes sesong av det skandaliserte programmet.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nekter å vise babymagen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer